SZ Единично въже за скрипецSZ Единично въже за скрипец1
SZ Единично въже за скрипец
21.00 лв
product header
SZ Единично въже за скрипецSZ Единично въже за скрипец
Единично въже за скрипец е нужно, за да натоварите по много добър начин различни мускулни групи по Вашето тяло. С помощта на всеки скрипец Вие ще можете да използвате този артикул, за да постигнете чудеса по време на тренировка. Отворът в горната част е универсален и позволява бързо и лесно монтиране.

Застанете изправени и хванете единичното въже за скрипец. Сега имате право на избор какво точно да тренирате. Една от възможностите е да натоварите мускулите на гърдите Ви. За тази цел се нуждаете от две такива въжета, закачени на два скрипеца и всяка една от тях държите в съответната ръка. Заставате леко напред и придърпвате ръце и след това отпускате.

Друго подходящо упражнение е за бицепс и трицепс. В зависимост от желания мускул монтирате единично въже за скрипец и заставате в подходяща позиция. Издърпвате и пускате, като не забравяте да дишате и да правите почивки между отделните серии.

Материалът, от който е създадено единичното въже за скрипец е с високо качество и улеснява драстично извършването на различните упражнения. Ще можете да хванете удобно и здраво този артикул и да започнете поредната интензивна тренировка с негова активна помощ.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SZ Единично въже за скрипец

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Единично въже за скрипец
  • Наличност: В наличност
21.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359