Бърза круша с ластици за под-таван SZSZ Бърза круша1
Бърза круша с ластици за под-таван SZ
40.00 лв
product header
Бърза круша с ластици за под-таван SZSZ Бърза круша

Бързата круша е нужен уред по време на тренировката Ви. Този артикул е произведен изцяло от естествена кожа и е с подсилени шефове. Така издръжливостта му е много по-голяма в сравнение с конкурентните продукти и ще Ви осигури нужното, за да направите една много качествена и ефективна тренировка.

Този модел бърза круша е за закачане на пода и тавана. В комплекта има 2 броя ластици, които трябва да се прикрепят към пода и към тавана, крушата остава по средата.

Бързата круша ще Ви осигури възможност да натоварите мускулите на ръцете Ви. Така ще направите много добра тренировка, която ще подобри цялостното Ви представяне. За целта трябва да монтирате уреда. Това става на пода и на тавана. След това трябва да загреете Вашите мускули и да се приготвите за тренировка.

Застанете пред бързата круша и започнете да я удряте като спазвате следните препоръки:

 

  • Извършете 3 бързи серии по три минути всяка.
  • Удряйте уреда многократно с лявата Ви ръка, за да тренирате внезапния удар, който ще можете да нанесете с нея при реална битка.
  • Правете по 1 минута почивка между отделните рундове. Така ще можете да приключите тренировката Ви с този уред само за 11 минути!


Целта на бързата круша е да подобри бързината на ръката Ви и Вашата концентрация. Също така с помощта на този уред ще станете много по-точни и по-издръжливи. Усъвършенстването на левия Ви удар ще Ви позволи да постигнете много победи във всеки един боксов мач. Този удар е може би най-важният, защото ще зашемети противника Ви изненадващо и качествено.

Артикулът Бърза Круша има нужда да се надуе с въздух преди употреба, това става с всеки вид помпа.

 

ПРЕДЛАГА СЕ В ЧЕРЕН ЦВЯТ!РАБОТИМ С ВСИЧКИ КУРИЕРИ.

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

 

 

бърза круша за под и таван

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Бърза круша с ластици за под-таван SZ

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Бърза круша
  • Наличност: В наличност
40.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359