Syntrax Trophix 5.0Syntrax Trophix 5.01
Syntrax Trophix 5.0
82.00 лв 110.00 лв
product header
-25% Syntrax Trophix 5.0Syntrax Trophix 5.0

Syntrax Trophix


Продукта на Syntrax - Trophix предлага най-добрата комбинация от протеинови източници за най-бързо възстановяване и продължително захранване на клетките с протеин.

Великолепна комбинация от четири различни протеина за най-добро мускулно възстановяване и изграждане. Trophix има невероятен вкус и съдържа минимално количество захари. Trophix е чудесен универсален протеинов продукт, добър избор за тези, които търсят един многостранен продукт, който да ползват през целия ден, вместо много различни отделни продукти за различно време от деня.

 

trophix ad


Съдържание на Trophix:

Trophix комбинира четирите най-добри протеинови източници за най-добър мускулен растеж и възстановяване.

Казеин – главният протеин в Trophix, който е бавно разграждащ се протеин, усвоим от тялото за продължителен период от време. Той не само предлага постоянен източник на аминокиселини за дълго време, но и ви кара да се чувствате сити.

Суроватъчен протеин - висококачествен протеин, бързо усвоим протеин, естествено намиран в млякото и млечните продукти. Той е пълноценен, съдържащ всички незаменими аминокиселини ("градивните елементи"), от които тялото ви се нуждае и е лесен за храносмилане. Суроватъчния протеин също е един от най-добрите източници на аминокиселини с разклонена верига (BCAA)

Яйчен албумин – уникален протеин, който съдържа 18 (от 20) аминокиселини, които са абсолютно есенциални за растежа и здравето изобщо. Също така яйчния албумин прави кожата гладка и стегната.

Глутамин - Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в тялото и е ангажирана в огромен брой жизнено важни процеси. Има много голяма бионаличност и е от най-важните за правилния растеж на тялото.

Прием на Trophix:

Смесете една лъжичка Trophix с 200гр вода или мляко. За тези с по-ниски протеинови нужди, половин лъжичка може да се консумира със 100гр вода или мляко. Консумирайте Trophix от два до три пъти на ден, за да отговаряте на вашите нужди от протеин. Не забравяйте, че най-доброто време за консумация на протеин е веднага след ставане сутрин, след интензивна тренировка, преди лягане. Trophix незабавно се разтваря и има страхотен вкус.

 Разфасовка: 2270 гр.

Състав:

syntrax trophix състав

 

Дозировка
Доза 29 g
Дози в опаковка 78
Съставки
Въглехидрати 4 g
Диетични фибри 1 g
Желязо 6 %
Захари 3 g
Калий 140 mg
Калории 100 (1 доза)
Калории от мазнини 5
Калций 35 %
Магнезий 8 %
Мазнини 0.5 g
Натрий 140 mg
Протеини 20 g
Фосфор 30 %
Холестерол 10 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Syntrax Trophix 5.0

  • Производител: Syntrax
  • Код на продукта: Syntrax Trophix 5.0
  • Наличност: В наличност
110.00 лв
82.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359