Syntrax SuperGlu 500 грsuperglu1
Syntrax SuperGlu 500 гр
59.00 лв 65.00 лв
product header
-9% Syntrax SuperGlu 500 грsuperglu

SuperGLU представлява изцяло естествен микронизиран глутамин на прах. SuperGLU превъзхожда конкурентните синтетични форми на глутамин със специфична миризма и странен вкус. Производственият процес на SuperGLU гарантира снежнобяла чистота и без нежелан вкус и миризма. И за да бъде качеството още по-високо, SuperGLU е микронизиран, което прави приемането на всяка доза в удоволствие.

Глутаминът е заменима аминокиселина, но е  условно незаменима за хората, подложени на физически натоварвания. Това е аминокиселината, която заема най-голям дял в скелетните мускули. При редовна употреба увеличава синтезата на протеин, предпазва от загуба на мускулна тъкан, повишава нивото на хормона на растежа и определя клетъчният обем. Глутаминът е необходим за правилното функциониране на имунната система и функционира като преносител на азота. След тежка тренировка нивата на глутамин в тялото падат с около 50% и затова приемът му е толкова важен. Подходящ е за прием и при възстановяване след тежки операции, стрес или боледуване.

С какво SuperGLU превъзхожда аналогичните продукти с глутамин?

SuperGLU е единственият микронизиран, напълно естествен чист глутамин, който няма нежелан вкус, цвят или миризма. Той представлява пухкав снежнобял инстантен прах прах, който се разтваря мигновено и незабележимо във вашата напитка.

Ами другите глутаминови продукти?

Глутаминови продукти, добити по синтетичен начин, могат да съдържат опасни съставки като разтворители и пестициди. Повечето от тези продукти имат неприятен вкус и специфична миризма.

Защо е микронизиран?

Микронизацията е процес, при който частиците глутамин стават изключително малки,  като по този начин той не само се разтваря мигновено и незабележимо, но и се повишава неговата биоактивност в организма.

Разфасовка: 500 гр

Начин на употреба: Преди, след тренировка и вечер преди сън. През деня с храната.

Продуктът не е лекарствено средство.

 

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 5 г -
Дози в опаковка 100 -
Базови Съставки  
Калории 21 -
Патентовани Формули  
Glutasol™ L-Glutamine 5  g -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
 

 

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Калории 21
Л-глутамин 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Syntrax SuperGlu 500 гр

  • Производител: Syntrax
  • Код на продукта: superglu
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
59.00 лв
Бърза поръчка