Dymatizе Super Multi 120 таблеткиDymatizе Super Multi 120 таблетки1
Dymatizе Super Multi 120 таблетки
44.00 лв
product header
Dymatizе Super Multi 120 таблеткиDymatizе Super Multi 120 таблетки

Когато става въпрос за хранителни добавки, бодибилдърите спират вниманието си предимно върху такива, които ще повишат тяхната сила и енергия, и ще допринесат за повишаване на мускулната маса. Витамините и минералите също са важни за атлетите и обикновено се доставят с храната. За трениращите обаче, може да се окаже  трудно да получават всички необходими витамини и минерали в достатъчно количество. Това може да бъде особено предизвикателство за бодибилдърите, когато се опитва да качат мускули. Според специалистите, интензивните тренировки повишават нуждата на организма от витамини и минерали, а дефицитът им  може  да възпрепятстват растежа на мускулите. Продукта Super Multi на Dymatize е мултивитаминен продукт, който ще осигури на атлетите идеалното съчетание от витамини и минерали, от които имат нужда.

Характеристики на Super Multi:

  • Пълноценна комбинация от витамини и минерали
  • Подобрява физическия капацитет на спортуващите
  • Гарантирано високо качество на продукта
  • Специално покритие за лесно поглъщане


Вашето тяло има нужда от 13 основни витамина. Необходими са му  витамините  А, В, С, D, Е, К, 7 от  В комплекс и В12 за правилното функциониране на тялото. Дефицита на всеки от тези  витамини може да доведе до заболявания и много други сериозни  усложнения. Ето защо, ежедневния прием на Super Multi може да предотврати  такъв дефицит и да Ви предпази от някои заболявания. Важен за атлетите е витамин Е. Той е от значение за кръвните клетки и производствота  на мускулната тъкан, а също така е и мощен антиоксидант. Трябва да знаете, че витамин Е може да помогне за облекчаване на дискомфорта  от натоварването  на мускулната тъкан по време на интензивна тренировка, а Super Multi ще Ви осигури достатъчно количество от него .

Друг важен витамин за активно спортуващите, който Super Multi включва, е витамин С. Той  може да помогне за намаляване на  увреждане на мускулите, но най – важната му роля е на имуностимулатор. Разбира се, за спортистите от изключително значение са витамините от група В. Витамин В6 например, играе важна роля в метаболизма на въглехидратите  и протеините, които са важни за мускулната хипертрофия. Мултивитаминната добавка Super Multi ще Ви помогне да се справите с ежедневния  стрес, на който тялото Ви е подложено, особено когато тренирате. Продукта ще Ви достави витамини и минерали от които се нуждаете, за да се бори с този стрес по-ефективно.

Вашето тяло също така  се нуждае от голямо количество енергия , не само за тренировките, но и за да изпълнява ежедневните си задачи. Едно от най-сигурните средства да получавате  нужната  енергия, е Super Multi ! Продукта е чудесен помощник за всички спортисти, а неговия прием гарантира на атлетите, че получават  всички основни хранителни вещества. Super Multi  може да помогне за предотвратяване, или за попълване на витаминни и минерални дефицити в тялото, които биха причинили различни здравословни проблеми.

Начин на употреба: Приемайте 2 таблетки дневно след хранене.

Разфасовка: 120 таблетки

Състав:

]super multi

Дозировка
Доза 2 таблетки
Съставки
Биотин 100 mcg
Бор 150 mcg
Ванадий 10 mcg
Витамин D 400 IU
Витамин А 3000 IU
Витамин В12 100 mcg
Витамин В6 100 mg
Витамин Е 60 IU
Витамин К 25 mcg
Витамин С 200 mg
Йод 150 mcg
Калий 40 mg
Калций 25 mg
Магнезий 100 mg
Манган 5 mg
Мед 2 mg
Молибден 50 mcg
Ниацин 100 mg
Никел 25 mcg
Пантотенова киселина 40 mg
Рибофлавин 100 mg
Селен 50 mcg
Силикон (Силиконов диоксид) 30 mg
Тиамин 100 mg
Фолиева киселина 400 mcg
Фосфор 45 mg
Хлорид 35 mg
Хром 25 mcg
Цинк 30 mg
5 Dymatizе Super Multi 120 таблетки
Много добри витамини и минерали :cool: Стигат и за 2 месеца идеално :sideways:
Напишете отзив
    Лош           Добър

Dymatizе Super Multi 120 таблетки

  • Производител: Dymatize
  • Код на продукта: Dymatizе Super Multi 120 таблетки
  • Наличност: В наличност
44.00 лв
Бърза поръчка