Dymatizе Super Multi 120 таблеткиDymatizе Super Multi 120 таблетки1
Dymatizе Super Multi 120 таблетки
44.00 лв
Цена: 44.00 лв
Dymatizе Super Multi 120 таблеткиDymatizе Super Multi 120 таблетки

Когато става въпрос за хранителни добавки, бодибилдърите спират вниманието си предимно върху такива, които ще повишат тяхната сила и енергия, и ще допринесат за повишаване на мускулната маса. Витамините и минералите също са важни за атлетите и обикновено се доставят с храната. За трениращите обаче, може да се окаже  трудно да получават всички необходими витамини и минерали в достатъчно количество. Това може да бъде особено предизвикателство за бодибилдърите, когато се опитва да качат мускули. Според специалистите, интензивните тренировки повишават нуждата на организма от витамини и минерали, а дефицитът им  може  да възпрепятстват растежа на мускулите. Продукта Super Multi на Dymatize е мултивитаминен продукт, който ще осигури на атлетите идеалното съчетание от витамини и минерали, от които имат нужда.

Характеристики на Super Multi:

  • Пълноценна комбинация от витамини и минерали
  • Подобрява физическия капацитет на спортуващите
  • Гарантирано високо качество на продукта
  • Специално покритие за лесно поглъщане


Вашето тяло има нужда от 13 основни витамина. Необходими са му  витамините  А, В, С, D, Е, К, 7 от  В комплекс и В12 за правилното функциониране на тялото. Дефицита на всеки от тези  витамини може да доведе до заболявания и много други сериозни  усложнения. Ето защо, ежедневния прием на Super Multi може да предотврати  такъв дефицит и да Ви предпази от някои заболявания. Важен за атлетите е витамин Е. Той е от значение за кръвните клетки и производствота  на мускулната тъкан, а също така е и мощен антиоксидант. Трябва да знаете, че витамин Е може да помогне за облекчаване на дискомфорта  от натоварването  на мускулната тъкан по време на интензивна тренировка, а Super Multi ще Ви осигури достатъчно количество от него .

Друг важен витамин за активно спортуващите, който Super Multi включва, е витамин С. Той  може да помогне за намаляване на  увреждане на мускулите, но най – важната му роля е на имуностимулатор. Разбира се, за спортистите от изключително значение са витамините от група В. Витамин В6 например, играе важна роля в метаболизма на въглехидратите  и протеините, които са важни за мускулната хипертрофия. Мултивитаминната добавка Super Multi ще Ви помогне да се справите с ежедневния  стрес, на който тялото Ви е подложено, особено когато тренирате. Продукта ще Ви достави витамини и минерали от които се нуждаете, за да се бори с този стрес по-ефективно.

Вашето тяло също така  се нуждае от голямо количество енергия , не само за тренировките, но и за да изпълнява ежедневните си задачи. Едно от най-сигурните средства да получавате  нужната  енергия, е Super Multi ! Продукта е чудесен помощник за всички спортисти, а неговия прием гарантира на атлетите, че получават  всички основни хранителни вещества. Super Multi  може да помогне за предотвратяване, или за попълване на витаминни и минерални дефицити в тялото, които биха причинили различни здравословни проблеми.

Начин на употреба: Приемайте 2 таблетки дневно след хранене.

Разфасовка: 120 таблетки

Състав:

]super multi

5 Dymatizе Super Multi 120 таблетки
Много добри витамини и минерали :cool: Стигат и за 2 месеца идеално :sideways:

Напишете отзив

    Лош           Добър

Dymatizе Super Multi 120 таблетки

  • Производител: Dymatize
  • Код на продукта: Dymatizе Super Multi 120 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • 44.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359