Soul Project Carnitropic Pure L-Carnitine 20 бр X10 млSoul Project Carnitropic 20 x 10 ml1
Soul Project Carnitropic Pure L-Carnitine 20 бр X10 мл
39.00 лв 45.00 лв
-13% Soul Project Carnitropic Pure L-Carnitine 20 бр X10 млSoul Project Carnitropic 20 x 10 ml

Отслабването вече  може да е по – лесно, с помощта на Сarnitropic pure l-carnitine на Soul Project. Продукта съдейства  да се премахнат излишните  мазнини, чрез използването на  уникален комплекс от стимуланти, които увеличават метаболизма Ви. Продукта съдържа  и естествени диуретици, така че помага за премахване на излишната подкожна вода, която придава подпухнал вид. Всеки флакон от Сarnitropic pure l-carnitine съдържа таурин, холин, зелен чай, хвощ, и витамин В6, и насърчава премахването на мазнините по време на тренировка, за да се превърнат  в сила и енергия.

Как работи Сarnitropic pure l-carnitine?

 

 • 2000 мг л-карнитин в доза
 • Повишава  телесната температура
 • Разгражда излишните мазнини
 • Подпомага отслабването
 • Изхвърля излишните течности
 • Забързва метаболизма
 • Доставя енергия


Сarnitropic pure l-carnitine е хранителна добавка с ефективно  действие, и ултра-бърза абсорбция. Основната активна съставка на продукта е  L-карнитин, като тук фигурира  в най-концентрирана си  форма! Сarnitropic pure l-carnitine съдържа най-малко 97% чист L-карнитин.  L - карнитин е ключов елемент на последния етап на разлагане на мазнините. Той транспортира освободените  мастни киселини до местата на тяхното окончателно окисляване ( митохондриите ), където енергията се съхранява в тях, и  се освобождава при нужда , което значително подобрява физическия  капацитет на организма. Ефективното освобождаване  на  мастните  киселини гарантира, че те няма да се съхранят  отново, под  формата на триглицериди, и по този начин да увеличат  обема на мастната тъкан.

Може да се каже, че  Сarnitropic pure l-carnitine увеличава производителността, чрез използването на мазнините като източник на енергия, а също  така ускорява възстановяването след тренировка. Добавянето на витамин В6 към формулата, допълнително повишава енергийните запаси. Витамин В6  е компонент на много ензими, участващи в метаболитните процеси, и също активно участва в преобразуването на въглехидратите, и в разграждането на мазнините. Витамин B6 е необходим при производството на хемоглобин, участва  в създаването на антитела,и  подобрява  съпротивителните сили на организма. Сarnitropic pure l-carnitine съдържа и тaурин, който  увеличава чувствителността на тялото Ви към инсулина, и повишава протеиновия  синтез.

В Сarnitropic pure l-carnitine са включени  Холин и инозитол. Те  са липотропни агенти, които играят важна роля в метаболизма на мазнините в черния дроб. Холин е предшественик на невротрансмитера  ацетилхолин , което е от съществено значение за нормалната мозъчна активност. Зеления чай, който също присъства в Сarnitropic pure l-carnitine,  насърчава контрола  на телесното тегло, чрез увеличаване на скоростта на метаболизма, и намаляване  на апетита. Зеления чай  съдържа L – Theanine, който също има успокояващо действие. Сarnitropic pure l-carnitine съдържа и хвощ, който е едно от най- диуретичните  растения в природата, благодарение на което  улеснява метаболизма на токсините, и  отделянето им чрез урината.

Начин на употреба: Приемайте по 1 ампула на ден, за предпочитане половин час преди хранене или тренировка.

Разфасовка: 20 бр ампули по 10 мл.

Състав:

s_cornitropic

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Soul Project Carnitropic Pure L-Carnitine 20 бр X10 мл

 • Производител: Soul Project Labs
 • Код на продукта: Soul Project Carnitropic 20 x 10 ml
 • Наличност: В наличност
 • 45.00 лв
 • 39.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359