Silver Nutrition Silver Creatine 500 грSilver Nutrition Silver Creatine 500 гр1
Silver Nutrition Silver Creatine 500 гр
25.00 лв
product header
Silver Nutrition Silver Creatine 500 грSilver Nutrition Silver Creatine 500 гр
Една  от най-почитаните  и широко използвани добавки в историята на здравето и фитнес индустрията е креатина. Няма значение, дали се стремите към  наддаване на тегло, или искате да свалите някой и друг килограм,  креатин монохидрат може да подпомогне вашите усилия във фитнес залата. Креатин монохидрат е такава форма на креатина, която се усвоява по-пълноценно, и съответно е по-ефективна. Ако искате наистина добра креатинова добавка, вземете Silver Creatine на Silver Nutrition.Този продукт ще Ви достави 100% чист и ултрамикронизиран креатин монохидрат. Тъй като е микронизиран, креатина в Silver Creatine ще се смесва и абсорбира по-ефективно, в сравнение с обикновения креатин.

Характеристики на Silver Creatine:
  • 100% чист креатин монохидрат
  • Ултрамикронизиран за по-ефективно усвояване
  • Без излишни пълнители
  • Повишава мускулната сила
  • Забавя чувството на умора по време на тренировка
  • Скъсява времето за възстановяване
  • Намалява мускулната болезненост

Креатинът е в действителност  аминокиселина, която се състои от три други аминокиселини - аргинин, метионин, и глицин. Креатинът играе важна роля в процеса на производство на енергия. Аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергия, която играе ключова роля във всички аспекти на производство на енергия в човешкото тяло. ATФ е източник на гориво, което  мускулите използват за извършване на всякакъв вид работа. Въпреки това, ATФ изгаря много бързо, така тази енергия не трае дълго.Това е момента, в който креатин  монохидрата на Silver Creatine се намесва. Когато АТФ се използва като източник на гориво, тя губи молекула и става аденозин дифосфат (AДФ).

Креатин дарява фосфатна  молекула на  AДФ, което му позволява да се използва отново като ATФ. Тоест, креатин монохидрат  позволява на мускулите да използват повторно ATФ,  като източник на енергия.Ползите от креатин монохидрат на прах са  подобряване на  физическата активност, повишена енергия и потискане на мускулната умора. Способността на креатин монохидрат  да повишава  общата производителност на един спортист може да осигури допълнително предимство, което ще Ви постави сред първенците в залата.

Друго голямо предимство на креатин монохидрата на Silver Creatine, е супер силната хидратация, която  оказва върху мускулните клетки. Тъй като креатина  се съхранява в мускулната тъкан и се нуждае от допълнително количество вода, за да се задържи там, той  всъщност  разширява  общия обем на мускулните клетки, като  Ви придава  по-мускулест вид. Най-добрата част е, че тъй като водата се съхранява вътре в самите  мускулни  клетки, а не под кожата, ще получите този мускулест вид  опита тази повишена  без нежелано подуване или подпухналост.

Начин на употреба: През първите пет дни приемайте по 4 дози дневно. От ден 5ти приемайте по една доза (5 gr) непосредствено преди тренировка. Докато употребявате креатин монохидрат е силно препоръчително да приемате поне по 4 литра вода дневно с цел поддържане добрата хидратация на мускулатурата.

Разфасовка: 500 грама

Състав:

silver-creatine-500gr2
Напишете отзив
    Лош           Добър

Silver Nutrition Silver Creatine 500 гр

  • Производител: Silver Nutrition
  • Код на продукта: Silver Nutrition Silver Creatine 500 гр
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359