Silver Nutrition BCAA 500 200 капсулиSilver Nutrition BCAA 500 200 капсули1
Silver Nutrition BCAA 500 200 капсули
31.00 лв
product header
Silver Nutrition BCAA 500 200 капсулиSilver Nutrition BCAA 500 200 капсули

Аминокиселините  с разклонена верига, или ВСАА, включват съществените  аминокиселини валин, левцин и изолевцин. "Съществени“ означава, че тези аминокиселини не се произвеждат  от организма Ви, въпреки че те участват активно  в синтеза на протеините, които изграждат  мускулите.  Когато тренирате интензивно, вашето тяло губи енергия, а също така изчерпва запасите на ВСАА. Това намаляване на аминокиселините с разклонена верига, намалява   синтеза на протеини, което от своя страна намалява физическия капацитет на вашето тяло, и стопира изграждането на мускулите. За да избегнете това, може да разчитате на BCAA 500 на Silver Nutrition. Това е хранителна добавка, която Ви осигурява максимално балансирано съотношение, на аминокиселините с разклонена верига  L-изолевцин, L-левцин и L-валин.

Характеристики на  BCAA 500:  

  • Осигурява ВСАА в точното съотношение
  • Чиста формула без излишни примеси
  • Предпазва от катаболизъм
  • Осигурява анаболно действие
  • Подпомага възстановяването на мускулите
  • Подобрява физическата издържливост


BCAA 500 ще Ви осигури аминокиселините с разклонена верига в правилното съотношение. Това е напълно чиста фомула, без добавки и примеси, с най-високо качество на пазара. BCAA са изключително важно допълнение за всеки спортист и културист, защото са мощен  антикатаболен агент. Катаболизма   по същество е  "разграждане" на мускулите, в резултат на което  се  освобождава енергия. След  всяка интензивна тренировка, тялото обикновено е в катаболно състояние. Това може да хвърли вашите усилия на вятъра, ако не реагирате адекватно! Това е мястото, където на помощ  идва BCAA 500, доставяйки Ви аминокиселините с разклонена верига.

В  допълнение към антикатаболното си действие, тези аминокиселини  също имат анаболен ефект, което означава, че те ще помогнат на тялото Ви да произвежда повече протеини, а на мускулите Ви да растат, и да се възстановяват по-бързо. BCAA  също така  помагат  за регулиране на нивата на гликоген, и неговия синтез. Гликогенът е форма  на глюкоза, която се съхранява предимно в мускулите и черния дроб, за да осигури енергия. Това е особено важно за осигуряване на енергия за мускулите, по време на интензивна физическа активност.

ВСАА спомагат за изграждане на чиста мускулна маса,  чрез създаване на метаболитен път, или верига от химични реакции, която се провежда в рамките на една клетка, давайки  възможност за растежа и възстановяването на мускулната тъкан. Освен че предпазват вашите мускули и стимулират техния растеж, аминокиселините с разклонена верига  спомагат за поддържане на положителен азотен баланс.  BCAA 500 е продукт, който може да увеличи аеробния  и анаеробни капацитет,и  мускулната сила, а също така да намали умората, и  мускулната болезненост. Всички тези характеристики, правят BCAA 500 ценно допълнение към всеки хранителен режим!

Начин на употреба: Приемайте 4 капсули между храненията, 30-45 мин. преди тренировка и/или веднага след тренировка

Разфасовка: 200 капсули

Състав:

Съдържание в 1 доза (4 капсули):

 

 
 
 
 
 
 
L-Valine  500 mg
 
L-Leucine  1000 mg
 
L-lsoleucine  500 mg

 

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Л-валин 500 mg
Л-изолевцин 500 mg
Л-левцин 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Silver Nutrition BCAA 500 200 капсули

  • Производител: Silver Nutrition
  • Код на продукта: Silver Nutrition BCAA 500 200 капсули
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359