Shock Therapyshocktherapy1
Shock Therapy
83.00 лв
Цена: 83.00 лв
Shock Therapyshocktherapy
Universal Shock Therapy

Shock Therapy от Universal Nutrition е най-добрият пред тренировъчен комплекс . Активаторите на азотен окис (NO), креатин и енергетиците, ще ви помогнат не само да се заредите с енергия за провеждането на мощна тренировка, но и ще почуствате истинско напомпване на мускулите. Shock Therapy е способен да ви даде необходимата мотивация за допълнително натоварване и нови тежести.

Защо да изберем Shock Therapy ?

Този продукт наистина работи :
Ако се стремите да получите допълнителна енергия и мотивация преди да отидете в залата, то тогава Shock Therapy е за вас. Този продукт ще ви помогне да станете силни и да натрупате повече мускулна маса. В тази формула не се съдържа захар,затова не трябва да се притеснявате че можете да натрупате излишни мазнини. В създаването на продукта са използвани най-добрите съставки,започвайки от креатина и завършвайки до антиоксидантната смес.

Много по-полезна за здравето формула :
тъй като Shock Therapy помага на вашият организъм да произвежда повече азотен окис,то ще ви потрябва допълнителна анти оксидантна защита за противодействие срещу свободните радикали,които се образуват при синтеза на азотния окис. С този продукт вие получавате най-мощното и същевременно най-безопасното напомпване.

Най-добрата формула :
Shock Therapy използва R-ALA, за да се транспортира креатина и азотните активатори в кръвопотока. В продукта не съществува аспартам , само напълно безопасни подсладители.

Разфасовка:  840 гр

Състав:

Universal Shock Therapy sf

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Shock Therapy

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: shocktherapy
  • Наличност: В наличност
  • 83.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359

Тагове: Азотни и напомпващи, енергия, фитнес, тренировка, азотен бустер, креатин, shock therapy, напомпване, азотен оксид