Сексуален стимулатор 3xMan 10 бр х 20 грСексуален стимулатор 3xMan 10 бр х 20 гр1
Сексуален стимулатор 3xMan 10 бр х 20 гр
80.00 лв
product header
Сексуален стимулатор 3xMan 10 бр х 20 грСексуален стимулатор 3xMan 10 бр х 20 гр

Искате ли да изживеете нещо невероятно със своята половинка, да получите сили, концентрация и издръжливост? Това е възможно с помощта на продукта 3xMan, който използвайки билки в естествен вид от природата, достига до желания от Вас ефект без нужда от разбиващи тялото, кръвоносната и нервна системи стимуланти. Продукта съдържа Български билки, избрани внимателно за най-добър ефект!Бъдете в унисон с природата всеки ден! Използвайте продукта не само за подобряване на сексуалните си изживявания, но и за по-добър тонус, кръвообращение, леки форми на депресия и стрес. 3xMan може да се приема веднъж дневно, повече от веднъж на ден няма да доведе до предозиране, тъй като билките вложени в него не предполагат претоварване на организма. Веднъж дневно в рамките на месец ще доведе до забележими постоянни ефекти от продукта.

Действие на продукта:

  • Подобрява еректалната функция
  • Повишава либидото както при мъжете, така и при жените
  • Намалява чувството на умора
  • Цялостно тонизира организма
  • Стимулира производството на тестостерон
  • Поддържа хормонален баланс


3xMan съдържа билките  Епимедиум,Трибулус Терестрис, Жен Шен, Рожков, Джинджифил, Гинко Билоба и други. Епимедиум спада към групата на  декоративните  растения. То е много  известно от хилядолетия, и е широко използвано  в традиционната китайска медицина.  Тази билка се е употребявала като средство за стимулиране на функцията на бъбреците, като стимулатор на адреналина и тонизиращо средство, и като средство за поддържане на мъжкото и женското либидо и контрол върху хормоналния баланс. Тези функции са възможни, благодарение на флавонолите наречени икарийни, които се намират в билкта Епимедиум.

Точно тези  растителни флавоноли подобряват значително  половата функция при мъжете и действат като силен афродизиак. Също така, могат да помогнат при лечението на импотентност и проблеми с ерекцията. Икарийните са съединения, се определят като  доказан натурален източник, който стимулира естествено инхибитора PDE-5. Този инхибитор отговаря за    кръвния  поток към органите и мускулите. Освен, че подобрява състояния на еректилна дисфункция, Епимедиумът повишава  по естествен начин производството на  тестостерон като по този начин трайно увеличава либидото.

Подобрете сексуалното си изживяване с 3xMan – 100% естествен продукт! Направете своят живот изпълнен с приятни преживявания – чувствайте се пълноценен, силен и жизнен само благодарение на български билки и извлеци без странични ефекти. Нужни са не повече от 45 минути след прием, за да забележете положителния ефект от продукта. Не приемайте продукта с алкохол и храна, за да се възползвате от пълния потенциал на вложените билкови екстракти. Билковия сексуален стимулант 3xMan е препоръчително да се приема всекидневно за постоянен ефект върху Вашата потентност, енергичност и цялостен тонус!

Начин на употреба: 3xMan се употребява директно без да е необходимо допълнително приготовление. Откъснете пакетчето където е прореза и изтискайте количеството в устата си или в лъжичка. Можете да промиете устата си с вода след консумация, тъй като билките – карамфил, кардамом и джинджифил имат силен аромат. Безотказно продукта помага при лош дъх, като освежава вашата уста и тонизира Вашето тяло. Употребявайте 3xMan поне 45 минути преди сексуалното изживяване, за пълен ефект и удоволствие.

Разфасовка: 10 броя х 20 грама

Напишете отзив
    Лош           Добър

Сексуален стимулатор 3xMan 10 бр х 20 гр

  • Код на продукта: Сексуален стимулатор 3xMan 10 бр х 20 гр
  • Наличност: Изчерпан
80.00 лв