Scitec WARRIOR JUICE 900 грScitec WARRIOR JUICE 900 гр1
Scitec WARRIOR JUICE 900 гр
52.00 лв
product header
Scitec WARRIOR JUICE 900 грScitec WARRIOR JUICE 900 гр

Ежедневните тренировки са един от най – добрите начини  за поддържане на добра форма и изграждане на мускули. Факт е, че тренирайки интензивно Вие ще качите мускулна маса, но това зависи и от други фактори. Един от тези фактори е храната, която консумирате. Протеините се смятат за най-важната храна за бодибилдърите и атлетите, а протеиновите добавки са сред най-необходимите. Протеиновия продукт  WARRIOR JUICE на SCITEC Nutrition е 50:50 сливане на висококачествени млечни протеини и добавени свободни аминокиселини, подсилен със 100% RDA на витамин C във всяка доза! Тази протеинова формула е комбинация от равни количества суроватъчен протеин и неденатуриран мицеларен казеин. Това прави  WARRIOR JUICE една  добре балансирана, универсална добавка, която може да се използва по всяко време: преди и след тренировка, през деня и преди лягане.

Действие на WARRIOR JUICE:

  • Помага за бързо изграждане на мускулите
  • Осигурява пълноценно възстановяване
  • Дава допълнителна енергия
  • Редуцира излишните мазнини
  • Намалява стреса
  • Има мощно антикатаболно действие
  • Стимулира имунната система


WARRIOR JUICE ще Ви осигури  суроватъчен протеин, който е пълноценен протеин, усвояващ се бързо и лесно. С този протеин, вашето тяло ще получи  20 аминокиселини, чиято роля е да  “поправят“  вашите кости, мускули, органи и почти всяка част  и тъкан  в човешкото тяло. Суроватъчния протеин съдържа  всички 9 незаменими аминокиселини, които  тялото Ви  трябва да си осигури чрез диетата, заради което се смята за пълноценен протеин. Суроватъчния  протеин  в WARRIOR JUICE, е с високо съдържание на ВСАА – аминокиселини с разклонена верига, които са 3 от 9-те основни аминокиселини, и  са от особено важно значение за мускулното възстановяване.

WARRIOR JUICE ще Ви осигури цялата нужна енергия, а също така ще направи възстановяването Ви по – ефективно. Заедно с  изграждането на мускулите Ви, суроватъчния  протеин също е чудесен избор, за тези които се опитват да намалят теглото си. WARRIOR JUICE съдържа и Казеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва.

Приема на WARRIOR JUICE  ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най – успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

Начин на употреба: Смесете 1 доза с 250 мл вода, сок или мляко (млякото съдържа допълнителни хранителни вещества). Консумирайте една доза, за предпочитане веднага след тренировка.

Разфасовка: 900 грама

Състав:

warrior-juice

Дозировка
Доза 30 g
Съставки
Витамин С 111 mg
Въглехидрати 4.2 g
Захари 1.3 g
Калий 92 mg
Калории 117 kcal
Калории от мазнини 12 kcal
Калций 300 mg
Л-аргинин 1500 mg
Л-глутамин 1500 mg
Мазнини 1.3 g
Наситени мазнини 0.5 g
Натрий 28 mg
Протеини 22 g
Фосфор 182 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec WARRIOR JUICE 900 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec WARRIOR JUICE 900 гр
  • Наличност: В наличност
52.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359