Scitec WAR MACHINE 350 грScitec WAR MACHINE 350 гр1
Scitec WAR MACHINE 350 гр
37.99 лв 44.00 лв
product header
-14% Scitec WAR MACHINE 350 грScitec WAR MACHINE 350 гр

Предтренировъчните добавки са понякога от решаващо значение за интензивността и продължителността на тренировките, а от там и за крайните резултати. Ако искате наистина невероятен предтренировъчен продукт, вземете WAR MACHINE на SCITEC Nutrition. Той е предназначен за сериозните атлети, които искат да са сред най-добрите. Продукта съдържа 5000 мг/доза креатин, с което надвишава минималната доза (3000 мг) и доказано увеличава ефективността при високо интензивни упражнения като вдигане на тежести. В състава на WAR MACHINE са включени и съставки като   L-аргинин (прекурсор на азотен оксид - NO), AKG (алфа-кетоглутарат), мощна доза кофеин, бета-аланин, ацетил L-карнитин, екстракт от Citrus Aurantium (източник на синфрин) и Bioperine ®.

Характеристики на WAR MACHINE:

  • Съдържа кофеин и синефрин
  • Осигурява 3 вида креатини
  • Отговаря на всички правни и здравни стандарти
  • Съдържа Биоперин (Bioperine ®)
  • С общо 13 активни съставки
  • Не съдържа захар и аспартам


Креатинът играе важна роля в процеса на производство на енергия. Аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергия, който е от решаващо значение за всички изискващи енергия процеси във вашето тяло. Въпреки това, ATФ изгаря много бързо, така тази енергия не трае дълго. Креатин  изпълнява важна роля в процеса на производство на енергия. Той дарява своята фосфатна молекула,  за възстановяването на АТФ. Това означава, че колкото повече креатин монохидрат  имате в тялото, толкова повече енергия ще генерирате, и толкова по – ефективно ще тренирате. Креатина във формулата на WAR MACHINE ,  кара мускулните  клетки да се надуват. Това означава, че те ще получават повече  вода и други хранителни вещества,  за  максимален растеж  и  бързо възстановяване.

Тъй като креатина  се съхранява в мускулната тъкан и се нуждае от допълнително количество вода, за да се задържи там, той  всъщност  разширява  общия обем на мускулните клетки, като  Ви придава  по-мускулест вид. WAR MACHINE съдържа и кофеин, който осигурява повече бодрост и енергия, за една по-добра тренировка. Благодарение на кофеина, Вие ще сте още по-концентрирани и фокусирани.Формулата на WAR MACHINE включва и аргинин, който съдейства за повишаване кръвоснабдяването на мускулите с кислород и хранителни вещества. Не на последно място, продукта съдържа Бета-аланин, който  е ценен заради способността си да повишава мускулната сила и издръжливостта при интензивни тренировки и да намалява  мускулната умора.

Действайки по този начин, аминокиселината Ви позволява по – продължително и интензивно физическо натоварване. Когато приемате продукта WAR MACHINE , аминокиселината попада във вашето тяло и след това се трансформира в карнозин, който значително повишава  количеството на работата, която можете  да изпълнявате с  най-висок интензитет. Казано по – просто, бета-аланин ще Ви помогне да тренирате още по – здраво в залата и да постигате максимално добри резултати.

Начин на употреба: Смесете една доза с 400 мл вода и консумирайте 30-60 минути преди тренировка. Съдържа 300 мг кофеин/доза!

Разфасовка: 350 грама

Състав:

war-machine-nut

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec WAR MACHINE 350 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec WAR MACHINE 350 гр
  • Наличност: В наличност
44.00 лв
37.99 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359