Scitec Volumass 35 2950 грScitec Volumass 35 2950 гр1
Scitec Volumass 35 2950 гр
96.99 лв 114.00 лв
product header
-15% Scitec Volumass 35 2950 грScitec Volumass 35 2950 гр

Подложени ли сте на интензивно физическо натоварване?Искате ли повече мускули? Или пък вече сте се превърнали в супер мускулест атлет, и Ви е нужно нещо мощно, за да  поддържате мускулите? И в трите случая, единственото нещо от което имате нужда е Scitec Nutrition Volumass  35! Какво е това? Това е невероятно ефективен гейнър, създаден изцяло за да задоволи нуждите Ви на активни бодибилдъри или спортисти. С Volumass 35 Вие получавате:

  • 35% протеини
  • Допълнително креатин и таурин
  • Повече мускули
  • Светкавично възстановяване
  • 50% от дневната Ви нужда от витамини
  • Без фруктоза и захароза


Volumass 35 е добавка от ново поколение, която освен протеини ще Ви достави и много други хранителни вещества, за пълноценното възстановяване и растеж на  вашите мускули. Volumass 35 може лесно да се превърне в  неразделна част от вашият хранителен режим, защото с него Вие ще сте сигурни че получавате най – доброто и то в необходимите количества. Използваният в продукта протеин,  се състои от висококачествен, ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, и от суроватъчен изолат, получен чрез процес на  филтриране с кръстосан поток и микрофилтриране. И двата протеина са изключително богати на протеинови фракции, което Ви гарантира първокласно и висококачествено протеиново захранване.

Суроватъчен протеин както знаете е  пълноценен протеин, който ще осигури на мускулите и на тялото Ви като цяло,  всички необходими аминокиселини, включително деветте аминокиселини  хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, валин. Тези аминокиселини са не само определящ фактор за растежа на мускулите Ви, но и са от жизненоважно значение за здравето Ви, тъй като вашето тяло  не може да ги синтезира. Протеинът който Volumass 35 Ви доставя, се абсорбира пълноценно, което обуславя високата ефективност на продукта.

Volumass 35 осигурява и значително количество креатин, както и таурин. Креатинът  ще Ви зареди с цялата необходима енергия, за най – интензивните тренировки, а тауринът ще повиши умствената Ви концентрация и ще помогне да се радвате на огромни мускули. Не на последно място, този продукт съдържа и половината от необходимото количество витамини, които трябва да приемате всеки ден. Както виждате, Volumass 35 е супер мощен гейнър, и незаменима хранителна добавка, която просто трябва да имате! Този продукт е за всеки, който иска невероятни мускули и здраво, издържливо тяло.

Начин на употреба: Разбъркайте 100 гр  (две мерителни лъжички) Volumass 35 в 500 мл вода или обезмаслено мляко. За най-добър резултат, пийте получената смес в рамките на 30 минути след тренировка или като заместител на хранене през деня.

Състав:

volumass 35 facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Volumass 35 2950 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec Volumass 35 2950 гр
  • Наличност: В наличност
114.00 лв
96.99 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359