Scitec Unbroken Pak 15 пакетаScitec Unbroken Pak 15 пакета1
Scitec Unbroken Pak 15 пакета
40.00 лв
product header
Scitec Unbroken Pak 15 пакетаScitec Unbroken Pak 15 пакета

Запознайте се с уникалния продукт Unbroken Pak на SCITEC Nutrition, който обединява 5 различни формули в една опаковка, за да задоволи всички потребности на атлетите и активните хора. Unbroken Pak включва  всички важни съставки за подобряване на спортните постижения и увеличаване на физическия капацитет. Продуктът обединява действието на 5 прецизно дозирани активни съставки в едно пакетче за максимално удобство. Всяка опаковка Unbroken Pak съдържа бета-аланин, 50 мг коензим Q10, Carni Complex с L-карнитин и ацетил L-карнитин, MEGA BCAA незаменими верижно-разклонени аминокиселини и креатинова матрица Creatine Complex с 11 компонента. Освен това, продукта е обогатен с  витамини от група B за оптимално усвояване на хранителните вещества.

Характеристики на Unbroken Pak:

  • Многокомпонентна формула
  • С креатинов комплекс и ВСАА
  • Обогатен с витамини от група В
  • Осигурява енергия и издържлвост
  • Антиоксидантна защита


Unbroken Pak съдържа аминокиселината бета-аланин. Бета-аланин притежава способността  да намалява натрупването на водородни катиони, съответно  киселини, в мускулната тъкан. Ето как намалява  мускулната умора, увеличава  издръжливостта, и Ви осигурява  продължителни  тренировки. Бета-аланин може да помогне на  всички: на  тези, които искат да качат  мускулната маса, на тези които искат повече сила, и на всички, чиято цел е да се достигнат  ново ниво на своите тренировки. Unbroken Pak  включва и Коензим Q10, който се бори със свободните радикали, подпомага конвертирането на хранителни вещества в енергия, насърчава  възстановяването на тъканите и подобрява  усвояването на кислород.

Unbroken Pak ще Ви осигури и важните аминокиселини с разклонена верига ВСАА, които работят като анаболни агенти, позволявайки на тялото да изгаря мазнините, вместо  ценната  си мускулна маса.  Приемът на ВСАА  ще допринесе за неизмерими печалби в мускулната  сила и размер, ще съдейства за предотвратяване  разграждането  на мускулния  протеин , и ще подобри както психическата, така  и физическа издръжливост. Unbroken Pak  съдържа Л-карнитин. Вашите скелетни  мускули се нуждаят от постоянна доставка на карнитин, за да се превърнат  мазнините в енергия. Поради тази причина, много спортисти приемат добавки с л-карнитин-за да подобрят своето представяне.

Unbroken Pak включва и специален креатинов комплекс. Креатинът повишава размера на мускулите Ви, вашите  сила и издържливост, способността  за възстановяване, изходната  мощност, както и умствените Ви  функции. По време на интензивно физическо натоварване, креатинът е горивото, което мускулите използват, за да синтезират АТФ, който оптимизира производителността на мускулите. Допълнителният прием на креатин, какъвто Unbroken Pak  Ви осигурява, спомага за  подобряване на максималната сила и издържливост, и повишаване на производителността на тренировката.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули бета-аланин и по 1 капсула от всички останалите продукти.

Разфасовка: 15 пакета

Състав:

scitec-unbroken-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Unbroken Pak 15 пакета

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec Unbroken Pak 15 пакета
  • Наличност: В наличност
40.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359