Scitec Stim-FX BOX 20 сашетаScitec Stim-FX BOX 20 сашета1
Scitec Stim-FX BOX 20 сашета
30.00 лв
product header
Scitec Stim-FX BOX 20 сашетаScitec Stim-FX BOX 20 сашета

Смъкването на килограми не е никак  лесно. Без значение кои  сте, диета е дълъг и труден път, който  поставя изпитания както на физическата, така и на психическата Ви воля. Точно това са и причините, поради което въпросната диета няма успех. Какво ще стане ако Ви кажем, че има продукт, който може да Ви помогне да губите килограми? Това е Stim-FX BOX на SCITEC Nutrition. Това е ефервесцентна термогенна формула за редуциране на мазнините, без ефедрин.С разнообразните си съставки ,комплексната формула Stim-FX BOX увеличава освобождаването на мастни киселини от мастната тъкан и изгарянето на тези мастни киселини за енергия. Чрез този механизъм, продукта  също така тонизира организма и подобрява издръжливостта.

Характеристики на Stim-FX BOX:

  • Съдържа 2 форми на л-карнитин
  • Включва таурин, л-тирозин и кофеин
  • Увеличава горенето на излишните мазнини
  • Осигурява енергия
  • Повишава издържливостта


Stim-FX BOX съдържа 2 форми на л-карнитин. Вашето тяло произвежда по естествен път л-карнитин, чрез метаболитното  превръщане на аминокиселините  лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). Установено е, че Л-карнити се намира в големи количества в мускулната тъкан и играе ключова роля  за  метаболизма на мазнините. Главната му функция се свързва с намаляването на излишните мазнини, но всъщност  в организма тя е по - скоро  транспортна . Л-карнитина се свързва с молекулите на  мастните  киселини, след което осигурява пренасянето  им  през клетъчната мембрана, която при нормални условия е непропусклива. След това, мастните киселини достигат до   енергийните депа на клетката – митохондриите.

Митохондриите на клетките са мястото, където мазнините  се изгарят за енергия. След  това, отново идва ред на л-карнитина, който транспортира отпадъчните продукти отново през  клетъчната мембрана, а след това извън тялото. Stim-FX BOX включва и кофеин. Кофеинът  има положителен ефект върху силата и  издръжливостта на тялото, което  отчасти се дължи на преобразуването на мазнините в гориво. Използването на мазнините и стимулирането  на невромускулните  системи,  води до повишаване  мощността на тялото. Освен това, превръщането на мазнините в енергия, от своя страна спестява резервите на въглехидрати в организма, като последните  могат  да се използват  за други цели.

Когато приемате Stim-FX BOX , кофеина в продукта  произвежда термогенен ефект, който води до производство на топлинна енергия в тялото.Топлината  изгаря калории, съответно и излишни мазнини, а това помага за редуциране на излишното тегло. Stim-FX BOX съдържа и л-тирозин. Тази аминокиселина  влияе положително  върху производството на тироксин – хормонът на щитовидната железа. Този хормон повишава метаболизма и така Вие отслабвате.

Начин на употреба: Приемайте 3 пъти дневно по 1 пакетче, единия прием да е 30 мин. преди тренировка.

Разфасовка: 20 сашета

Състав:

Scitec_STIM-FX

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Stim-FX BOX 20 сашета

  • Код на продукта: Scitec Stim-FX BOX 20 сашета
  • Наличност: Изчерпан
30.00 лв