Scitec Shredex 108 капсулиScitec Shredex 108 капсули1
Scitec Shredex 108 капсули
50.99 лв 59.00 лв
product header
-14% Scitec Shredex 108 капсулиScitec Shredex 108 капсули

Ако  имате някое и друго килце отгоре, и сте решили да се отървете от излишното, може би е време да погледнете към перспективите -подходяща диета, интензивна тренировъчна програма и ефективна добавка за отслабване. Понякога спазването на диети и физическите упражнения не дават сами по себе си желаните резултати. Това може да се промени с проема на подходящ суплемент за отслабване. Представяме Ви Shredex на SCITEC Nutrition-нова мултивекторна марица за изгаряне на мазнините. Продукта e резултат от проучвания, наблюдения и тестове на работата на различни съставки за изгаряне на мазнините. Shredex съдържа само отбрани и доказани компоненти, които работят синергично, за да дадат най-добрия резултат за възможно най-кратко време.

Действие на Shredex:

  • Освобождава и изгаря упоритите подкожни мазнини
  • Потиска апетита
  • Осигурява  енергия и фокус
  • Подобрява настроението
  • Подпомага изхвърлянето на излишната вода


Shredex има няколко открояващи се съставки, а една от тях е Л-карнитина. Неговата основна роля е регулирането на окисляването (изгарянето) на мазнините. Преди мазнините  да се изгорят, те трябва да бъдат  транспортирани  в митохондриите. Именно л-карнитина  е  отговорен, за транспортирането на мазнините в тази част на клетката. Л-карнитин също така има и други функции, включително предотвратяване  натрупването  на мазнини  около сърцето и черния дроб. Той също така  съдейства за  укрепване на мускулите и намаляване  нивата на триглицеридите в тялото.

Друга от доказаните и често използвани съставки за отслабване във формулата на Shredex е кофеина. Много има изписано и изговорено за него, но факта е, че кофеина е един от най – мощните термогенни фет бърнъри.  Той  осигурява  повишен  метаболизма на въглехидратите, повишено окисляване на  мастните киселини,  и др. По-просто казано, кофеина  увеличава  въглехидратния  метаболизъм, като по този начин спомага за  най - ефективно използване на въглехидратите  за енергия. Повишеното окисляване на  мастните  киселини от своя страна, подпомага  загубата  на излишните  телесни мазнини.

Ще отбележим и екстракта от зелен чай, присъстващ в Shredex. Той е широко популярен в света на диетите. Благодарение на зеления чай, тялото Ви усвоява избирателно мазнините. Това означава, че  приема само  полезните, а  изхвърля вредните мазнини. По този начин, зеления чай спомага не само за изгарянето на излишните мазнини, но предпазва от повторното им натрупване. Тайната на  зеления чай, като ефективно средство  за управление на телесното  тегло, се крие в едно съединение, известно като EGCG. Малиновите кетони също са част от тази формула. Те са световно известни, заради способността си да стимулират изгарянето на излишните мазнини.

Начин на употреба: През първите няколко дни приемайте 2 пъти на ден по 1-2 капсули на празен стомах, докато свикнете с продукта, сутрин преди закуска и след обяд (ако тренирате 30 - 40 мин. преди тренировка). След това приемайте 2 пъти по 3 капсули дневно. Приемайте в цикъл от 8 до 12 седмици, след което почивайте минимум 2 седмици.

Разфасовка: 108 капсули

Състав:

shredex-108caps1

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Shredex 108 капсули

  • Код на продукта: Scitec Shredex 108 капсули
  • Наличност: Изчерпан
59.00 лв
50.99 лв