Scitec Selenium 100 таблеткиScitec Selenium 100 таблетки1
Scitec Selenium 100 таблетки
13.00 лв
product header
Scitec Selenium 100 таблеткиScitec Selenium 100 таблетки

Селенът е жизненоважен минерал, който си набавяме от почвата, чрез консумацията на зърнести храни и други видове растителни храни.

Последните изследвания сочат, че количеството на Селена е понижено още в почвата, а следователно не можем да си набавим достатъчно количество от този важен минерал.

Ето защо се препоръчва ежедневното приемане на Селен под формата на хранителни добавки.

Представяме Ви Selenium на SCITEC Nutrition – продукт, който ще Ви достави необходимото количество Селен, за да може тялото Ви да функционира правилно.

Този продукт ще окаже изключително благотворно въздействие върху здравето на имунната Ви система, ще подобри здравето на сърцето, черния дроб и други важни органи.
 

Ползи от прием на Selenium ( селен ):

  • Дава антиоксидантна защита
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Подпомага различните метаболитни процеси
  • Поддържа здравето на черния дроб
  • Подсилва имунната система
  • Подобрява функциите на щитовидната жлеза


Продуктът Selenium дължи полезните си свойства на минерала Селен. Селенът има антиоксидантно действие и ефективно ограничава развитието и разпространението на  свободните радикали в кръвта.

Този минерал подкрепя и стимулира имунната Ви система,в борбата с вирусите и другите патогенни агенти, като засилва ефективността на белите кръвни телца, антителата, макрофагите и интерферонът. Допълнителният прием на Селен под формата на добавката Selenium, може да предотврати появата на редица опасни инфекциозни заболявания, а ако те са вече на лице, може значително да ги облекчи.

Като мощен антиоксидант, Селенът взема активно участие в ефективната превенция на сърдечно-съдовите заболявания, като играе ролята на важен фактор за контрола и предотвратяването на сърдечните аритмии и неочакваното прескачане на сърцето. 

Минералът Селен оказва благотворно въздействие върху хормона Т-4 на щитовидната жлеза, тъй като успешно активира ензимите, които осигуряват синтеза на този важен хормон. Също така, този минерал осигурява детоксикацията на организма от тежки метали, като олово, платина, живак, кадмий, талий. Благодарение на Селена, тези вредни елементи се превръщат в инертни и безопасни вещества.

Селенът успешно се използва и в дерматологията, където се прилага, като средство за лечение на себорея, пърхот и други.

Също така минералът има противовъзпалително свойство, като действа в самото огнище на възпалението при остеоартрит, колит, псориазис.

Всички научни изследвания в областта на модерната онкология доказват, че Селенът има изключително благотворно действие за предпазване от канцерогенните процеси, като рак на белите дробове, ректума и други.

Купете СЕГА продукта Scitec Selenium и се погрижете за здравето си!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799


Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка  на ден . За спортистите  приема може да достигне 3-4 таблетки.

Опаковка: 100 таблетки

Състав:

scitec-essentials-selenium-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Селен 50 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Selenium 100 таблетки

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec Selenium 100 таблетки
  • Наличност: В наличност
13.00 лв
Бърза поръчка