Scitec Lean Boss 150 капсулиScitec Lean Boss 150 капсули1
Scitec Lean Boss 150 капсули
54.00 лв
product header
Scitec Lean Boss 150 капсулиScitec Lean Boss 150 капсули

Много бодибилдъри се опитват да намалят излишните килограми, заедно с изграждането на мускулна маса. В много случай този процес става доста неприятен, защото освен килограми, те губят и мускули. Представяме Ви Lean Boss на SCITEC Nutrition-продукт, който ще Ви помогне да отслабвате и заедно с това да изграждате мускули. Lean Boss  представлява уникално средство за преструктуриране на тялото и повишаване на  резултатите-една реална подкрепа за сваляне на килограми и увеличаване на мускулната маса, като в същото време осигурява забележително ниво на тренировките и възстановителния процес! Lean Boss съдържа аминокиселината бета-аланин, Екстракт от Колеус форсколий и Бета-екдистерон.

Характеристики на Lean Boss:

  • Съдържа бета-аланин
  • Включва екстракт от колеус форсколий
  • Съдържа и бета-екдистерон
  • Редуцира подкожните мазнини
  • Подпомага изграждането на мускули


Lean Boss съдържа Бета-алананин. Това е  аминокиселина, която има свойството  значително да повишава мускулната  сила, издържливостта и чистата мускулна маса. Във вашето тяло, бета-аланин се  комбинира с  хистидина. Заедно, бета-аланина и хистидина повишават нивата на един изключително  дипептид, наречен карнозин. Той е от голямо значение за Вас като спортисти, тъй като предпазва  от повишаване киселинната среда в мускулите. Аминокиселината бета-аланин е прекусор на карнозина, поради което може да определя неговото съдържание в тялото. Тоест, продукта Lean Boss може значително да увеличи количеството карнозин във вашето тяло, който пък ще намали умората и киселинността в мускулите Ви, позволявайки им да работят интензивно за по-дълго време.

Сами се досещате, че колкото повече карнозин има в организма Ви, толкова по – дълго време ще сте в състояние да тренирате, без да изпитвате умора. Lean Boss съдържа и бета-екдистерон.  Екдистеронът е натурален анаболен агент,  който е напълно легален  и стимулира по естествен начин анаболните процеси в тялото. Той повишава чистата  мускулна маса, като едновременно с това  намалява  телесните мазнини. Екдистеронът  повишава  мускулната производителност и намалява умората. Също така, той е  в състояние да увеличи  драстично задържането на азота. Именно тази способност спомага  за натрупване на чиста мускулна маса. Колкото по-дълго се задържи положителния  азотен баланс, толкова повече протеини ще  се включват в мускулния синтез.

Освен че стимулира производството на протеини,екдистеронът  влияе благотворно  върху метаболизма на въглехидратите и нуклеиновите киселини. Също така,  спомага  за синтеза на гликогена, поддържайки неговите запаси в мускулите. Lean Boss включва във формулата си и  Екстрактъ от Колеус форсколий (Coleus Forskohlii), който  също въздейства върху мускулния анаболизъм (изграждането на чиста мускулатура) и стопяването на мастните депа.Той представлява мощен посредник, по отношение на клетъчната регулация, с много положителни ефекти.

Начин на употреба: Разделете дозата от 5 капсули на 2-3 единични дози, приемани дневно, през отделни времеви интервали. Максималните ефекти от преструктурирането на тялото ще бъдат видими след 4-6 седмици, но увеличението в постиганите резултати ще се появи по-рано.

Разфасовка: 150 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Lean Boss 150 капсули

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec Lean Boss 150 капсули
  • Наличност: В наличност
54.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359