Scitec KING Creatine 120 капсулиScitec KING Creatine 120 капсули1
Scitec KING Creatine 120 капсули
42.00 лв
product header
Scitec KING Creatine 120 капсулиScitec KING Creatine 120 капсули

Креатинът е един от най-популярните суплементи за  изграждане на мускулите, в  света на бодибилдинга. Доказано е, че креатиновите добавки, могат да съдействат  за подобряване на силата, мускулната  издръжливост, енергията  и изграждането на чиста мускулна маса. Поради своята популярност, креатина  е включен в широк спектър от хранителни добавки Допълнителният прием на креатин, спомага за  подобряване на максималната сила и издържливост, и повишаване на производителността на тренировката. С негова помощ Вие ще изградите мускули и ще ги запазите. KING Creatine на SCITEC Nutrition е спортна добавка с креатин хидрохлорид, който както казахме е високоефективна форма на креатин с максимално усвояване. Този продукт е правилното решение за всеки, който желае да получи допълнителна сила, енергия и издръжливост по време на интензивни тренировки.

scitec_king_creatine[1]


Характеристики на KING Creatine:

 

  • Осигурява ултра-концентриран био-достъпен креатин
  • Доставя внушителна  доза  креатин хидрохлорид
  • Основава се на най-добре разтворимият и био-достъпен креатин
  • Отличава се с 59 пъти по-добра разтворимост в сравнение с креатин монохидрат
  • Включва допълнителни съставки за максимално оползотворяване


Креатинът се намира предимно във вашите мускулни тъкани и  влакна. Той  участва в производството на молекули АТФ, които са основен източник на енергия за вашата  мускулната тъкан. Сметката е проста - колкото повече креатин се натрупва в мускулите Ви, толкова повече АТФ се произвежда, за  по-голяма мускулна сила,повече издържливост и по-големи мускули. В допълнение, креатина осигурява по-доброто възстановяване на мускулната тъкан след натоварваща тренировка. KING Creatine съдържа креатин хидрохлорид, който дължи своите качества на начина по който се произвежда.

Той се превръща във вид сол, чрез прикрепване на хидрохлоридна група към молекулата му. Това значително повишава разтворимостта на креатиновите молекули и подобрява начина по който креатинът се абсорбира, и предоставя на мускулите необходимата енергия. Креатин хидрохлорида във формулата на KING Creatine осигурява по-големи физиологични ползи, които други форми на креатин със сигурност не могат да осигурят. Той засилва  енергийния метаболизъм и осигурява по-голяма сила,повече  производителност по време на тренировката и по-добро възстановяване след нея. KING Creatine повишава обема на мускулните клетки и синтеза на протеини, което води до постигането на по-големи и по-пълни мускули.

KING Creatine е уникален продукт, който зарежда с енергия и експлозивна мощ за по-интензивни, силови тренировки.  Креатина в тази формула има свойството да изостря вашата  концентрация и умствената Ви дейност, и да стимулира синтеза на протеини в тялото Ви. Също много  важно свойство на креатин хидрохлорид  е, че той  неутрализира образуването на млечна киселина по време на тренировка, като по този начин предпазва от неприятната мускулна болка след това.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули при тегло под 100 кг. или 2-3 капсули при по-големи размери. Консумирайте с последното хранене преди тренировка и/или при първото хранене след нея. Започнете с по-малки дози, за да добиете представа за въздействието на продукта върху организма.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

scitec-nutrition-king-creatine-

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Алфа-липоева киселина 25 mg
Креатин хидрохлорид 1000 mg
Л-лизин 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec KING Creatine 120 капсули

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec KING Creatine 120 капсули
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359