Scitec HOC 275 капсулиScitec HOC 275 капсули1
Scitec HOC 275 капсули
79.99 лв
product header
Scitec HOC 275 капсулиScitec HOC 275 капсули

Представяме Ви продукта HOS: Hormone Optimization System на SCITEC Nutrition, който подпомага естественото производство на хормони, анаболните и анти-катаболните процеси. HOS съдържа специални форми на компонентите D-TEST, ESTRO DIM иANABOL-X.  D-TEST е мощен и естествен стимулатор на анаболните хормони (тестостерон и растежен хормон). ESTRO DIM TS е формула за детоксикация, максимално производство на тестостерон и регулиране на естрогена. ANABOL-X е стимулатор за изграждане на чиста мускулна маса. Ефектът от HOS ще се изразява в постигане на възможно най-бързо и реално изграждане на мускулатура или „твърда” физика. Тази формула е Вашето решение за постигане на повече мускули, по-изваяна фигура и повишена сексуална активност!

Характеристики на HOS:

  • Формула за постигане на анаболен ефект
  • Нехормонален продукт
  • Повишава нивата на тестостерона и хормона на растежа
  • Регулира естрогена
  • Естествен и легален продукт


D-TEST съдържа DAA-Д-аспарагинова киселина. Тази съставка кара тялото да произвежда повече тестостерон. Решаващият предимство на D-аспарагиновата  киселина е, че подпомага производството на тестостерон от самото тяло. D-аспарагиновата  киселина,  увеличава естественото производство на тестостерон, чрез увеличаване на освобождаването на гонадотропин и лутеинизиращ хормон. DAA задейства освобождаването на GnRH (гонадотропин-освобождаващия хормон), който информира  хипофизата, че концентрацията на тестостерон в кръвта намалява. От една страна, DAA стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (LH), който пък  стимулира синтеза на тестостерон в тестисите. От друга страна, тя има пряко действие  върху Лайдиговите клетки, подобрявайки стероидогенезния процес.

ESTRO DIM TS съдържа Tribulus. Билката е ценена заради  способността й да покачва нивото на тестостерона по естествен начин и да подобрява метаболизма. Тези свойства на билката трибулус, се дължат на съдържащите се в нея  стероидни сапонини, алкалоиди, флаваноиди , и протодиосцин. Тези вещества осигуряват способността на растението, да покачва  половите хормони по естествен  път и да съдейства за постигане хормонален баланс.  Билката стимулира предния дял на хипофизата, което  води до повишаване  нивата на лутеинизиращия хормон. Това на свой ред повишава свободния тестостерон и притока на кръв, и кислород към половите органи.

ANABOL-X в HOS е стимулатор за изграждане на чиста мускулна маса, съдържащ HICA- алфа - хидрокси изокапрова киселина (анаболен, анти-катаболен) и HMB (Beta-хидрокси бета-метилбутират), който  е една от най-любимите анти-катаболни съставки  на всички времена. Това съединение  е известно със действието си в подкрепа на способността на организма да намалява разграждането  на протеин и всякаква евентуална повреда на мускулните клетки по време на интензивни тренировки. Това е естествено  съединение, произвеждано в човешкото тяло. То се получава от аминокиселината с  разклонена верига L-левцин.

Разфасовка: D-TEST-100 капсули; ESTRO DIM TS-100 капсули; ANABOL-X-75 капсули.

Състав:

-scitec-nutrition-hos-hormone-optimization

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec HOC 275 капсули

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec HOC 275 капсули
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359