Scitec E-Sterone 108 капсулиScitec E-Sterone 108 капсули1
Scitec E-Sterone 108 капсули
68.00 лв
product header
Scitec E-Sterone 108 капсулиScitec E-Sterone 108 капсули

Екдистерон  е анаболен растителен стерол, използван широко в бодибилдинга за стимулиране на мускулния растеж.  изграждане на мускулите. Екдистерон прави това, което правят анаболните стероиди, но няма нищо общо с тях, нито пък с отрицателните ефекти които причиняват. Този растителен стерол увеличава синтеза на мускулните протеини и предпазва от загуба на мускулна маса, като същевременно се насърчава растежа на мускулните влакна. E-Sterone на SCITEC Nutrition е висококачествена хранителна добавка със съдържание на екдистерон, която създава подходящи условия за интензивен мускулен растеж, увеличава енергията и силата, подобрява метаболизма и насърчава имунната система. Формулата на E-Sterone е обогатена с патентования екстракт от черен пипер BioPerine®, който подобрява усвояването на активните съставки, има силен термогенен ефект и повишава енергията в клетките.

Действие на E-Sterone:

 • Подпомага растежа на мускулна маса
 • Увеличава  енергията
 • Стимулира  метаболизма
 • Повишава издръжливостта
 • Подобрява сърдечната дейност
 • Подпомага  здравето на бъбреците
 • Съдейства за доброто възстановяване
 • Благотворно действие върху нервната система
 • Редуцира  мазнините


За да постигнете максимален мускулен растеж, трябва да си осигурите подходяща анаболна среда. Приемът на E-Sterone ще създаде точно такава среда в тялото Ви, стимулирайки изграждането на чиста мускулна маса. Най – важната способност на екдистерон е тази да увеличава синтеза на мускулните протеини. Освен това, съставката поддържа положителен азотен баланс в тялото. Благодарение на свойствата на растителния стерол, E-Sterone увеличава силата и  намалява умората, създавайки максимално добри условия за по – интензивни и резултатни тренировки.

Освен това, екдистерон може да Ви помогне да намалите излишните мазнини и ще подобри функциите на именната Ви система. Наистина ли е възможно това? В действителност, екдистерон е подкрепен от много научни изследвания, които  са показали че растителния стерол  увеличава синтеза на протеини и подкрепя мускулен растеж, особено в комбинация с тренировки и високопротеинова диета.  В допълнение, някои изследвания представят доказателства, че дори когато калорийния прием е намален, добавка с екдистерон каквато е и E-Sterone, може да доведе до увеличаване на растежа на мускулите.

Това  прави продукта  чудесно допълнение към всеки хранителен режим. Също така, екдистерон увеличава концентрацията на хемоглобин в кръвта, а също така подпомага вашето възстановяване след тренировка. Не на последно място, екдистерон укрепва сърдечно-съдовата система и оказва антиоксидантна защита. Без значение каква диета спазвате и с какъв спорт се занимавате, продукта E-Sterone ще подкрепи усилията Ви и ще допринесе за постигането на най – добрите резултати.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула  3 пъти дневно с храна.

Разфасовка: 108 капсули

Състав:

Scitec e-sterone съдържание-1000x1000_0

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec E-Sterone 108 капсули

 • Код на продукта: Scitec E-Sterone 108 капсули
 • Наличност: Изчерпан
68.00 лв