Scitec Diabolica 120 капсулиScitec Diabolica 120 капсули1
Scitec Diabolica 120 капсули
50.00 лв
product header
Scitec Diabolica 120 капсулиScitec Diabolica 120 капсули

Представяме Ви уникалния продукт Diabolica на SCITEC Nutrition. Формулата му включва специален комплекс от 7 популярни съставки, включващи HMB, Бета Екдистерон, незаменими аминокиселини, екстракти от растения и Витамин Б-6. Тази силна формула допринася за оптимизиране на хормоналната дейност, протеиновия метаболизъм и производството на енергия в тялото. Diabolica спомага за регулирането на хормоналната дейност, за нормален протеинов и гликогенен метаболизъм. Намаля умората и влия е за нормалното функциониране на имунната и нервната система.

Действие на Diabolica:

  • Оптимизира хормоналната дейност
  • Стимулира протеиновия метаболизъм
  • Понижава умората
  • Подпомага нервната система
  • Стимулира имунитета


Diabolica съдържа HMB (Beta-хидрокси бета-метилбутират). Това  е една от най-любимите анти-катаболни съставки  на всички времена. Това съединение  е известно със действието си в подкрепа на способността на организма да намалява разграждането  на протеин и всякаква евентуална повреда на мускулните клетки по време на интензивни тренировки. Това е естествено  съединение, произвеждано в човешкото тяло. То се получава от аминокиселината с  разклонена верига L-левцин. Всъщност, механизмът  чрез който НМВ активира  мускулната функция все още е неизвестен. Ясно е, че съединението  може да инхибира разграждането на белтъците по време на физическо натоварване и стрес.

Diabolica включва и Бета-екдистерон. Това е вещество,  популярно сред някои бодибилдъри и атлети,  заради  положителния си ефект върху  физиката. Веществото се използва, за да подпомогне увеличаването на чистата мускулна маса, особено когато се комбинира с високо протеинова  диета и тренировъчен режим. Всъщност, бета-екдистерон повишава нивата на тестостерон в тялото, което обяснява анаболния му ефект. Веществото  може да бъде използвано като безопасна алтернатива на анаболните стероиди, тъй като съдейства за постигането на мускулесто тяло, издържливост и мощ..

Diabolica съдържа аминокиселините левцин и изолевцин. Левцинът е жизненоважна аминокиселина за всяко ниво от културизма, защото има важен принос за изграждането на цялостната чиста мускулна маса. Дефакто, ефектът на левцина като анаболен сигнализиращ активатор е тестван и доказан от някои световно известни университети. Изолевцин заедно с Валин, действат като прекурсори на глутамин и аланин. Глутаминът е най-богата аминокиселина в организма. Наличието на достатъчно глутамин е от решаващо значение з всеки който спортува.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер по време на хранене.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

Diabolica - 120 капсули1-800x800

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Diabolica 120 капсули

  • Код на продукта: Scitec Diabolica 120 капсули
  • Наличност: Изчерпан
50.00 лв