Scitec Carni-X Liquid 2000 20 x 25 mlScitec Carni-X Liquid 20 x 25 ml1
Scitec Carni-X Liquid 2000 20 x 25 ml
50.00 лв
product header
Scitec Carni-X Liquid 2000 20 x 25 mlScitec Carni-X Liquid 20 x 25 ml

Carni X-Liquid е течен л-карнитин,който е надеждна и ефективна субстанция, която играе важна проля при разграждането на мазнините.

Л-карнитин насочва дълговерижните мастни киселини, като триглицериди в митохондриите , където те могат да се оксидират, за да произвеждат енергия.

Л-карнитинът е много популярна добавка, която повишава издръжливостта и жизнеността. Тя се използва и за изгарянето на мазнините, повишаване на енергията, и подобряване на устойчивостта към мускулната умора. Л-карнитинът също помага за изграждане на мускули. Той е велик помощник  в диетата, тъй като намалява чувството на глад и слабост.

L-Carnitine е надеждна и ефективна субстанция, подобна на аминокиселина, която играе важна роля при разграждането на мазнини и производството на енергия в нашето тяло.

L-Carnitine е абсолютно необходим за създаването на транспортна система, която да пренесе мастните киселини до митохондриите на клетките, където да бъдат изгорени за енергия.

L-Carnitine оказва положителен ефект върху загубата на мазнини, сърдечно-съдовия метаболизъм, тренировъчната издържливост и възстановяването.

Употреба: 1 ампула преди тренировка

Разфасовка: 20 ампули по 25 мл

Състав:

carni x liquid 2000 systa

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Carni-X Liquid 2000 20 x 25 ml

  • Код на продукта: Scitec Carni-X Liquid 20 x 25 ml
  • Наличност: Изчерпан
50.00 лв