Scitec 100% Whey Protein Superb 908 грScitec 100% Whey Protein Superb 908 гр1
Scitec 100% Whey Protein Superb 908 гр
55.00 лв
Scitec 100% Whey Protein Superb 908 грScitec 100% Whey Protein Superb 908 гр

Неуспорим факт е, че протеина  е главният фактор за постигане  на мускулен  растеж. Това е причината, поради която консумацията на  повече протеини, в рамките на ежедневната Ви диета, може да Ви помогне да изградите  повече мускули.  Искате ли да бъдете  в състояние да изградите тяло, с големи мускули и без излишни мазнини? Ако е така, тогава трябва да започнете да приемате добавка със суроватъчен протеин. Чудесно решение е продукта 100% Whey Protein Superb на SCITEC Nutrition! Това е висококачествена формула със суроватъчен протеин, която осигурява всички важни аминокислеини, нужни за интензивен мускулен растеж, развитие и бързо възстановяване. Този протеинов шейк съдържа истински парченца плодове и представлява невероятно удоволствие за сетивата.

1000x420xprotein_superb_en-20140423_174241.jpg.pagespeed.ic_.EvAugcNTY9


Характеристики на 100% Whey Protein Superb:

 

 • Осигурява 100% суроватъчен протеин
 • Бързо изграждане на мускулите
 • Отлична разтворимост
 • Качествено възстановяване
 • Богат вкус с парченца плодове
 • Допълнително включени ензими
 • Антикатаболно действие


100% Whey Protein Superb съдържа суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат, източници на ценни хранителни елементи като азот и аминокиселини. Една  от най-големите ползи от 100% Whey Protein Superb е свързана с мускулния растеж. Това е така, защото  суроватъчния  протеин  може да изгради мускулите Ви с  бързи темпове. Естествено, трябва да включите към приема на продукта и интензивни тренировки, защото трупането на мускули не може без тях. Факт е обаче, че суроватъчния протеин може да Ви помогне да постигнете това доста по-бързо.

100% Whey Protein Superb ще Ви осигури цялата нужна енергия, а също така ще направи възстановяването Ви по-ефективно. Заедно с  изграждането на мускулите Ви, суроватъчния  протеин също е чудесен избор  ако искате да отслабнете. Както казахме, 100% Whey Protein Superb ще Ви зареди с  огромно количество енергия, което пък ще Ви помогне да изгаряте повече калории. Суроватъчния протеин   има по-малко захар, мазнини и калории, затова можете да се избегнете  увеличаване на теглото,  и да постигнете така желаната чиста мускулна маса.

100% Whey Protein Superb е в състояние да редуцира стреса. Суроватъчния протеин в продукта може да  намали скоростта на производството на кортизол, който  е стресов хормон, а да повиши синтеза на  серотонин, който е успокояващ хормон. Последно, но не на последно място, консумацията на 100% Whey Protein Superb, може да предотврати различни видове заболявания, тъй като  суроватъчния протеин  подобрява  способността на тялото Ви  да се лекува и възстановява, което ще е от полза за Вас като спортисти.

Начин на употреба: Сутрин на гладно, веднага след тренировка, като заместител на хранене.

Разфасовка: 908 грама

Състав:

scitecwheysuperbinfo

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Scitec 100% Whey Protein Superb 908 гр

 • Производител: SCITEC Nutrition
 • Код на продукта: Scitec 100% Whey Protein Superb 908 гр
 • Наличност: В наличност
 • 55.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359