Scitec 100% Beef Isolate Peptides 1800 грScitec 100% Beef Isolate Peptides 1800 гр1
Scitec 100% Beef Isolate Peptides 1800 гр
147.00 лв
product header
Scitec 100% Beef Isolate Peptides 1800 грScitec 100% Beef Isolate Peptides 1800 гр

В света на фитнеса и  бодибилдинга, протеинови добавки  са се превърнали в нещо задължително за мускулния растеж. Много фитнес маниаци обаче, не са съвсем сигурни каква протеинова добавка да изберат. Напоследък, суплементите с телешки протеин стават все по-популярни, а ако се чудите дали те са един от най-добрите източници на протеини, отговора е твърдо “да“! Търсенето и потреблението но продукти с телешки протеин на прах  в световен мащаб се е увеличил рязко.  100% Beef Isolate Peptides на Scitec e висококачествена добавка с телешки протеин изолат. Този протеин е получен от 100% хидролизиран телешки протеин изолат от чисто телешко месо. Благодарение на процеса на ензимно хидролизиран (предварителна обработка), този продукт се обработва и усвоява от организма изключително бързо.

Характеристики на 100% Beef Isolate Peptides:

  • Висококачествен чист телешки протеин изолат
  • Бърза абсорбация
  • Съдейства за възстановяването
  • Подпомага мускулния растеж

Телешкият протеин, под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на 100% Beef Isolate Peptides  ще Ви е от полза е, че телешкия протеин съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба: Смесете 3/4 лъжичка в 250 мл вода. Най-доброто време за използване е след тренировка.

Разфасовка: 1800 грама

Състав:

scitec--hydrolysed-beef-isolate-sf

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Въглехидрати < 0.1 g
Калий 78 mg
Калории 114
Мазнини 1.5 g
Наситени мазнини 0.5 g
Натрий 164 mg
Протеини 25 g
Холестерол 4 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec 100% Beef Isolate Peptides 1800 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec 100% Beef Isolate Peptides 1800 гр
  • Наличност: В наличност
147.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка