Scitec 100% Beef Concentrate Protein 1000 грScitec 100% Beef Protein 1000 гр1
Scitec 100% Beef Concentrate Protein 1000 гр
43.99 лв 51.00 лв
product header
-14% Scitec 100% Beef Concentrate Protein 1000 грScitec 100% Beef Protein 1000 гр

В света на фитнеса и  бодибилдинга, протеинови добавки  са се превърнали в нещо задължително за мускулния растеж. Много фитнес маниаци обаче, не са съвсем сигурни каква протеинова добавка да изберат. Напоследък, суплементите с телешки протеин стават все по-популярни, а ако се чудите дали те са един от най-добрите източници на протеини, отговора е твърдо “да“! Търсенето и потреблението но продукти с телешки протеин на прах  в световен мащаб се е увеличил рязко.  100% Beef Protein на Scitec e висококачествена добавка с телешки концентрат, съдържаща напълно хидролизирани телешки пептиди, произведени от прясна телешка суровина, 100% натурален продукт, без никакви хормони.Това е ензимно хидролизиран телешки протеин, което означава, че храносмилането и абсорбцията му ще бъдат бързи.

Характеристики на 100% Beef Protein:

  • Висококачествен чист  телешки протеин концентрат
  • Бърза абсорбация
  • Съдейства за възстановяването
  • Подпомага мускулния растеж


Телешкият протеин, под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на 100% Beef Protein ще Ви е от полза е, че телешкия протеин съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глюцин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба: Смесете 3/4 лъжичка в 250 мл вода. Най-доброто време за използване е след тренировка.

Разфасовка: 1000 грама

Състав:

Scitec 100 Beef Concentrate съдържание76-1000x1000_0

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 33
Съставки
Въглехидрати 6,2 g
Захари 2,1 g
Калий 80 mg
Калории 114
Калории от мазнини 13 g
Мазнини 1,4 g
Наситени мазнини 0,4 g
Протеини 19 g
Холестерол 3 mg
4 Scitec 100% Beef Concentrate Protein 1000 гр
Имах доста съществен проблем със качването на килорами. Бях едва 41 кг. въпреки, че си похапвах, явно имам доста бърз метаболизъм. Желанието както и нуждата да кача килограми ме накара, да започна, да тренирам, но и това не помогна. Треньора ми препоръча, да пия телешки протеин, което започна, да оказва благоприятен ефект. Започнах да се чуствам доста по тонизирана и изпълнена със сила и енергия, качването на килограми също не закъсня след 10 дена прием на протеин стрелката на кантара започна да сочи на горе.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec 100% Beef Concentrate Protein 1000 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec 100% Beef Protein 1000 гр
  • Наличност: В наличност
51.00 лв
43.99 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359