Tribex 700 на Saturn Supplements е комплекс с трибулис терестрис - повишава тестостероновите нива
Тази най-съвременна формула представлява истински „коктейл” от съставки, повишаващи нивото на тестостерона: екстракт от трибулус терестрис, ДЕА, йохимбе и цинк.

Трибулус терестрис е билка, която се изпозлва в медицината главно заради своите силно вирилизиращи свойства. Редица изследвания посочват,че приемът й повишава тестостероновите нива с над 30%! Тя въздейства и върху лутеинизиращия хормон (LH), който от своя страна стимулира хипофизата по естествен път да секретира по-голямо количество тестостерон. Увеличеното ниво на тестостерона повишава протеиновия синтез и създава положителен азотен баланс. Спортистите, усещат ползите на това растение, което им помага да увеличат силата и мускулния растеж, а така също и да се възстановят по-бързо след усилени тренировки.

Dehydroepiandrosterone (DHEA)е стероид, произвеждащ се в надбъбречната жлеза (намираща се над бъбреците) в човешкото тяло. Не е известно дали ДЕА има хормонален ефект, но тялото разпада ДЕА на хормоните естероген и тестостерон.

Концентрацията на ДЕА в организма се извършва максимум до 20-годишна възраст и след това започва да спада надолу. Суплементите са създадени именно за това - да се борят със годините.

Сега, за още по-висока ефективност е добавен и аргинин алфа-кетоглутарат. ААКГ, аргинин алфа-кетоглутарат е разработена форма на аминокиселината аргинин и е свързана с алфа-кетоглутарат. ААКГ повишава мускулният растеж, инсулиновите нива и има анаболен ефект. Това е азотен бустер, напомпва мускулите с кръв и повишава нивата на азот в мускулите.

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AKG) е условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта. Той е един от най-важните „транспортери”.

Всяка от тези високо ефективни капсули съдържа само първокачествен растителен екстракт и допълнителни елементи, повишаващи тестостероновите нива!

- Супер-ефективна формула повишаваща тестостерона
- Сега с азотен оксид!
- Повишава силовата издръжливост!

Хранителни стойности в 1 доза:
Tрибулус терестрис 500 mg
Aргинин (като aлфа-кетоглутарат) 50 mg
ДЕА 25 mg
Йохимбе (като екстракт от кора) 100 mg
Цинк (като глюконат) 15 mg

Допълнителни съставки:
Няма

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба: Като хранителна добавка за възрастни, приемайте 3 капсули 1 час преди тренировка или когато е необходимо.

Опаковка: 90 капсули

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Saturn Tribex 700

Безплатна Доставка

При поръчка над 40 лв.

  • Производител: Saturn Supplements
  • Код на продукта: Saturn Tribex 700
  • Наличност: В наличност
  • 33.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Ние ще се свържем с Вас:

Тагове: трибулус, тестостерон стимулатор, трибулис, tribex 700, трубулус терестрис