SAN Tribuvar 1000 90 таблеткиSAN Tribuvar 1000 90 таблетки1
SAN Tribuvar 1000 90 таблетки
32.00 лв
Цена: 32.00 лв
SAN Tribuvar 1000 90 таблеткиSAN Tribuvar 1000 90 таблетки

SAN Tribuvar 1000

Tribuvar 1000 ще Ви помогне да ускорите работата и производството на един много важен хормон в тялото Ви. Той е тестостерона. За него се знае, че е анаболен хормон, който участва активно в изграждането на Вашата мускулатура. Високите количества от свободната му форма означават по-добър протеинов синтез и задържане на азот. Така мускулните Ви клетки ще увеличат своето производство.

Tribuvar 1000 е създаден на билкова основа. Това е с цел избягването на вредите от различни синтетични продукти. С този продукт не само ще изведете Вашата тренировка на по-високо ниво, но и ще увеличите Вашата сила и мощ. Също така ще повишите Вашето самочувствие и либидо. Този продукт е с високо качество и е наистина изключително мощен.

 

 


Tribuvar 1000 съдържа Tribulus terrestris. Това е билково растение и екстрактът от него симулира естественото производство на лутеинизиращия хормон в тялото Ви. Така се постига по-голямо отделяне на свободния тестостерон в тялото Ви. Тази съставка е много важна за увеличаване на мускулната Ви маса и също така тя снабдява Tribuvar 1000 с възможност да Ви възстанови изключително бързо след тежка тренировка.

С този продукт Вие ще усетите тотална промяна. Tribuvar 1000 ще предизвика мощно увеличение на тестостерона в тялото Ви и така ще получите енергия, която ще прелива от мускулите Ви. Вашите тренировки ще станат много по-дълги, а резултатите от тях – много по-големи в сравнение с преди това. Мощта Ви ще бъде просто експлозивно голяма!

Вашите мускули ще останат непокътнати и след най-тежката Ви тренировка. Tribuvar 1000 също така ще предизвика по-голямо задържане на азотен оксид. Това е много важно за осигуряване на всички условия за постигане на мощно захранване на мускулатурата Ви и се постига посредством разширяване на Вашите кръвоносни съдове. Така мускулната Ви маса ще стане масивна и ще бъде запазена!

Начин на употреба: Приемете 1  таблетка от  Tribuvar 1000  около 1 час преди тренировка.За по-високи резултати може да се приеме и още една таблетка с всяко хранене. Да не се приемат повече от 6 таблетки за 24 часа.

Състав:

tribuvar1000-supp-facts

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Tribuvar 1000 90 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Tribuvar 1000 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • 32.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359