SAN Tribuvar 1000 90 таблеткиSAN Tribuvar 1000 90 таблетки1
SAN Tribuvar 1000 90 таблетки
35.00 лв
product header
SAN Tribuvar 1000 90 таблеткиSAN Tribuvar 1000 90 таблетки

SAN Tribuvar 1000

Tribuvar 1000 ще Ви помогне да ускорите работата и производството на един много важен хормон в тялото Ви. Той е тестостерона. За него се знае, че е анаболен хормон, който участва активно в изграждането на Вашата мускулатура. Високите количества от свободната му форма означават по-добър протеинов синтез и задържане на азот. Така мускулните Ви клетки ще увеличат своето производство.

Tribuvar 1000 е създаден на билкова основа. Това е с цел избягването на вредите от различни синтетични продукти. С този продукт не само ще изведете Вашата тренировка на по-високо ниво, но и ще увеличите Вашата сила и мощ. Също така ще повишите Вашето самочувствие и либидо. Този продукт е с високо качество и е наистина изключително мощен.

 

 


Tribuvar 1000 съдържа Tribulus terrestris. Това е билково растение и екстрактът от него симулира естественото производство на лутеинизиращия хормон в тялото Ви. Така се постига по-голямо отделяне на свободния тестостерон в тялото Ви. Тази съставка е много важна за увеличаване на мускулната Ви маса и също така тя снабдява Tribuvar 1000 с възможност да Ви възстанови изключително бързо след тежка тренировка.

С този продукт Вие ще усетите тотална промяна. Tribuvar 1000 ще предизвика мощно увеличение на тестостерона в тялото Ви и така ще получите енергия, която ще прелива от мускулите Ви. Вашите тренировки ще станат много по-дълги, а резултатите от тях – много по-големи в сравнение с преди това. Мощта Ви ще бъде просто експлозивно голяма!

Вашите мускули ще останат непокътнати и след най-тежката Ви тренировка. Tribuvar 1000 също така ще предизвика по-голямо задържане на азотен оксид. Това е много важно за осигуряване на всички условия за постигане на мощно захранване на мускулатурата Ви и се постига посредством разширяване на Вашите кръвоносни съдове. Така мускулната Ви маса ще стане масивна и ще бъде запазена!

Начин на употреба: Приемете 1  таблетка от  Tribuvar 1000  около 1 час преди тренировка.За по-високи резултати може да се приеме и още една таблетка с всяко хранене. Да не се приемат повече от 6 таблетки за 24 часа.

Състав:

tribuvar1000-supp-facts

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Трибулус терестрис 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Tribuvar 1000 90 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Tribuvar 1000 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка