SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсулиSAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули1
SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули
81.00 лв
SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсулиSAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули

В света на отслабването, всички са виждали стотици продукти за редуциране на теглото, които обещават едно и също нещо.

 За хората които спортуват и се опитват да отслабнат, енергията е голям проблем, въпреки че повечето такива добавки съдържат кофеин и други стимуланти. Проблема идва от това, че когато ефекта им отмине, за Вас настъпва истинска катастрофа!

Tight Xtreme Reloaded на  SAN  нещо изключително ново и  мощно – продукт изгарящ мазнините, който бие конкуренцията, без дори да се опитва!

Има начини да  отслабвате, а заедно с това да  повишавате  вашите енергийни нива, без това  да причини катастрофа. Има начин, и той се казва Tight Xtreme Reloaded.

txr11
 

Характеристики на продукта Tight Xtreme Reloaded:

 

  • Мощен фет бърнър
  • Формула без странични ефекти
  • Изгаряне на мазнините в 4 фази
  • Повишаване на енергията
  • Ускорява значително  метаболизма
  • Намалява и потиска апетита


Tight  Xtreme Reloaded се отличава з разнообразна и оригинална формула, която в 4 фази  ефективно ще Ви  помогне да  премахнете мазнините, и максимално да подобрите представянето си по време на тренировка.

Tight  Xtreme Reloaded съдържа съставки като безводен кофеин и  синефрин, и двете от които са известни със своите свойства, трайно  да изгарят  мазнините и да повишават енергийните нива в тялото.

Има форми на кофеин, които са буферирани или променя по някакъв друг начин за предотвратяване на повечето нежелани реакции. 

Tight  Xtreme Reloaded използва  точно такива, което означава че това е формула без странични ефекти. Както казахме, този продукт изгаря мазнините в 4 фази:

Фаза 1 -  започва като стимулира алфа и бета андрогенните рецептори за  супер – интензивни  тренировки;

Фаза 2 – стимулира производството на  норадреналин и допамин, повишава  настроението и подтиска апетита;

Фаза 3 -  продукта съдържа  рецептори като Geranium,  за увеличаване на енергията;

Фаза 4 – формулата разгражда излишните мазнини, в подкрепа с тренировъчна програма.

Tight  Xtreme Reloaded  използва и потискащи  апетита съставки като  фенилетиламин, който в същото време  подобрява и  настроението. При подходящи обстоятелства, тази съставка може да увеличи ефективността на останалите изгарящи мазнините съставки във формулата на продукта.

Tight  Xtreme Reloaded може да увеличи метаболизма,  и по този начин да подобри  структурата на тялото Ви.  Продукта използва съставки, които са били клинично изследвани, и изгарят повече излишни мазнини по няколко начина.

С правилен прием, заедно с подходящ хранителен режим и тренировки, Tight  Xtreme Reloaded  лесно ще  Ви помогне да изгаряте повече мазнини, и да смъквате повече килограми.

Употреба: Индивиди под 90 кг. да започнат внимателно употребата с 1-2 капсули на ден, тъй като продукта е много силен. Индивиди над 90 кг. могат да приемат оптималната доза от 3 капсули дневно. Разделете капсулите на два приема. Приемайте с обилно количество вода.

Състав:

tightx-reload-sup

 

 

 

 

 

 

 

5 SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули
Много добро! Отслабнах 6 кг от този нещо.

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 81.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359