SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсулиSAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули1
SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули
81.00 лв
product header
SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсулиSAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули

В света на отслабването, всички са виждали стотици продукти за редуциране на теглото, които обещават едно и също нещо.

 За хората които спортуват и се опитват да отслабнат, енергията е голям проблем, въпреки че повечето такива добавки съдържат кофеин и други стимуланти. Проблема идва от това, че когато ефекта им отмине, за Вас настъпва истинска катастрофа!

Tight Xtreme Reloaded на  SAN  нещо изключително ново и  мощно – продукт изгарящ мазнините, който бие конкуренцията, без дори да се опитва!

Има начини да  отслабвате, а заедно с това да  повишавате  вашите енергийни нива, без това  да причини катастрофа. Има начин, и той се казва Tight Xtreme Reloaded.

txr11
 

Характеристики на продукта Tight Xtreme Reloaded:

 

  • Мощен фет бърнър
  • Формула без странични ефекти
  • Изгаряне на мазнините в 4 фази
  • Повишаване на енергията
  • Ускорява значително  метаболизма
  • Намалява и потиска апетита


Tight  Xtreme Reloaded се отличава з разнообразна и оригинална формула, която в 4 фази  ефективно ще Ви  помогне да  премахнете мазнините, и максимално да подобрите представянето си по време на тренировка.

Tight  Xtreme Reloaded съдържа съставки като безводен кофеин и  синефрин, и двете от които са известни със своите свойства, трайно  да изгарят  мазнините и да повишават енергийните нива в тялото.

Има форми на кофеин, които са буферирани или променя по някакъв друг начин за предотвратяване на повечето нежелани реакции. 

Tight  Xtreme Reloaded използва  точно такива, което означава че това е формула без странични ефекти. Както казахме, този продукт изгаря мазнините в 4 фази:

Фаза 1 -  започва като стимулира алфа и бета андрогенните рецептори за  супер – интензивни  тренировки;

Фаза 2 – стимулира производството на  норадреналин и допамин, повишава  настроението и подтиска апетита;

Фаза 3 -  продукта съдържа  рецептори като Geranium,  за увеличаване на енергията;

Фаза 4 – формулата разгражда излишните мазнини, в подкрепа с тренировъчна програма.

Tight  Xtreme Reloaded  използва и потискащи  апетита съставки като  фенилетиламин, който в същото време  подобрява и  настроението. При подходящи обстоятелства, тази съставка може да увеличи ефективността на останалите изгарящи мазнините съставки във формулата на продукта.

Tight  Xtreme Reloaded може да увеличи метаболизма,  и по този начин да подобри  структурата на тялото Ви.  Продукта използва съставки, които са били клинично изследвани, и изгарят повече излишни мазнини по няколко начина.

С правилен прием, заедно с подходящ хранителен режим и тренировки, Tight  Xtreme Reloaded  лесно ще  Ви помогне да изгаряте повече мазнини, и да смъквате повече килограми.

Употреба: Индивиди под 90 кг. да започнат внимателно употребата с 1-2 капсули на ден, тъй като продукта е много силен. Индивиди над 90 кг. могат да приемат оптималната доза от 3 капсули дневно. Разделете капсулите на два приема. Приемайте с обилно количество вода.

Състав:

tightx-reload-sup

 

 

 

 

 

 

 

5 SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули
Много добро! Отслабнах 6 кг от този нещо.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Tight Xtreme Reloaded 120 капсули
  • Наличност: В наличност
81.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359