SAN Testo Hardcore 90 таблеткиSAN Testo Hardcore 90 таблетки1
SAN Testo Hardcore 90 таблетки
51.00 лв
product header
SAN Testo Hardcore 90 таблеткиSAN Testo Hardcore 90 таблетки

Tribulus Terrestris не е далеч от товаq  да бъде  признат за "супер" билка, но какво общо има това с бодибилдинга  и здравето? Защо всички говорят за Tribulus? В културизма, Tribulus се използва заради  своите тестостерон повишаващи  качествата, и сигурно ще се радвате  да чуете, че Tribulus Terrestris НЕ е хормон! Тази билка  повишава нивото на лутеинизиращия хормони (LH) в тялото Ви, които от своя страна сигнализира тестисите да произвеждат повече тестостерон. Можете да направите нещо добро за себе си и спортните си постижения, приемайки продукта Testo Hardcore на SAN. Testo Hardcore осигурява  2000 мг Tribulus Terrestris, който е специално стандартизирани да съдържа  90% стероидни сапонини ( активни съставки, за които се  смята че повишават нивата  на тестостерона).
 

Ползи от приема на Testo Hardcore:

  • Максимизиран мускулен растеж
  • Повишаване на издържливостта
  • Подобряване на спортното представяне
  • Покачване на либидото
  • Намаляване холестерола и триглицеридите в кръвта
  • Подпомагане на възстановяването


Билката Tribulus е увеличила  популярността си  през последното десетилетие, като  тоник за всички  спортисти, бодибилдъри  и културисти, които се опитват да  изградят  мускули. Билката е верен помощник в тази мисия, тъй като увеличава производството на  тестостерон. Ползите за културистите  и бодибилдърите, от приема на Testo Hardcore са,  растеж на мускулните клетки, както и по-бързо  възстановяване от мускулния  стрес, защото тестостеронът помага за  повишаване на протеиновия синтез, и положителния  азотен баланс. Проучванията показват,  над 50% увеличение в нивата на тестостерон, когато  се приема билката Tribulus.  Тъй като Tribulus не е хормон,  Testo Hardcore  работи в рамките на ограниченията  присъщи на организма, помагайки  да се постигне мускулен растеж  и сила.

Tribulus Terrestris е широко използвана билка, заради  способността й да увеличава  нивата на тестостерон по естествен начин, чрез стимулиране LH в хипофизната жлеза. Tribulus често се използва за увеличаване на издръжливостта и сексуалната активност. Testo Hardcore е допълнително  “укрепен“  с  цинк и магнезиев оксид. Взети заедно, тези минерали работят синергично,  за  да максимизират  абсорбцията  на активните съставки на продукта, и  за да подпомогнат  възстановяването. Цинкът  играе главен роля в регулирането на клетъчния растеж и възстановяването на тъканите. Магнезия  от друга страна, е изключително важен  за поддържането на електролитния баланс, за производството на енергия, и за  нормалната  мускулна контракция. Тъй като физическата активност може да увеличи необходимостта от тези два минерала, Testo Hardcore  може да се приеме като задължителна  добавки  за тези, които желаят бързо мускулно развитие, и постигане на  сила и издръжливост.

Употреба: 3 капсули на ден

Състав:

san-testo-hardcore-90-caps

Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 5 mg
Магнезий 450 mg
Трибулус терестрис 2000 mg
Цинк 23 mg
5 SAN Testo Hardcore 90 таблетки
SAN винаги са топ! Покачих значително издръжливостта си и се чувствам много по-бодър.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Testo Hardcore 90 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Testo Hardcore 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
51.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359