SAN T3 180 капсулиSAN T3 180 капсули1
SAN T3 180 капсули
80.00 лв
product header
SAN T3 180 капсулиSAN T3 180 капсули

T-3 съдържа 99% от съединението гугулстерон. Това вещество, значително ще подпомогне производството на тироидни хормони от щитовидната Ви жлеза, като едновременно с това няма да прекъсне или промени тяхното естествено производство. В резултат на това, T-3 ще увеличи значително метаболизма Ви, което ще подпомогне естествената загуба на мазнини.

Преди да Ви обясним по-подробно как Т-3 е научно формулиран трябва да знаете повече за щитовидната жлеза, за да разберете как тя изработва хормони.

Щитовидната жлеза е една от многото “ендокринни жлези” в организма. Терминът хормон, на гръцки всъщност означава “да събуди”! Например: хормоните тестостерон и хормон на растежа “предизвика” мускулния растеж при бързото увеличаване на протеина, наречено синтез на протеини.

Във всеки случай, работата на щитовидната жлеза е да отделя хормони на щитовидната жлеза. Това от своя страна води до увеличаване на клетъчните ензими, които контролират всички клетъчни процеси, което пък има пряка връзка с “размера” на Вашия метаболизъм или колко бързо той гори калории!

Казано по-просто, колкото повече хормони са на разположение на щитовидната жлеза, толкова по-бързо ще се изгарят мазнините!

san-t3-highlight-table

Доказано е, че човек се изчиства много по-добре, когато открие защо тироидния хормон се отнася към горенето на мазнини така, както тестостерона и хормона на растежа към натрупването на мускулна маса.

Чрез T3 Вие можете да поддържате значително завишени нива на тироидният хормон и то без да се спира естественото му производсво. Причината за това е, че T3 стимулира щитовидната жлеза да произвежда повече тироидни хормони. И в това се крие тайната за трайното ускоряване на метаболизма.

С T-3, изгарянето на мазнини ще достигне до нови нива, защото T-3 наистина ще стимулира повишеното производство на хормони от щитовидната Ви жлеза, но напълно безопасно и без да попречи на естественото производство на тези хормони от тялото Ви.

Както знаете, щитовидната жлеза е една от жлезите с вътрешна секреция в тялото Ви. Тя отделя хормони, които от своя страна задействат различни ензими, определящи всички важни процеси в тялото Ви. Ако имате наднормено тегло, може би се касае за слабо активна щитовидна жлеза. T-3 ще активира щитовидната Ви жлеза, без да заплашва нейното нормално функциониране.

Тироидният хормон, който щитевидната Ви жлеза секретира е изключително важен за изгарянето на мазнини. Казано по-просто, колкото повече количества от този хормон произвежда Вашата щитовидна жлеза, толкова повече мазнини ще бъдат изгорени. Чрез приема на T-3, Вие ще поддържате високи нива от тироидния хормон, което значително ще ускори изгарянето на излишните мазнини в тялото Ви. Освен това, T-3 ще увеличи производството на протеини, което също е много важно за загубата на мазнини.

Сигурно ще се запитате, как точно работи T-3 ? Всъщност, T-3 съдържа 99% от съединението гугулстерон. Това вещество, значително ще подпомогне производството на тироидни хормони от щитовидната Ви жлеза, като едновременно с това няма да прекъсне или промени тяхното естествено производство. В резултат на това, T-3 ще увеличи значително метаболизма Ви, което ще подпомогне естествената загуба на мазнини.

Вземете сега и бъдете готови за новото Ви “Аз”!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приема се по 1 капсула, от три до четири пъти дневно, с храната. Да не се превишава 5 капсули в период от 24 часа.

Опаковка: 180 капсули

Състав:

t3-sup

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Гугулстерон 20 mg
5 SAN T3 180 капсули
Здравейте, кликвате на бутона КУПИ и след това попълвате данните за доставка. Може и да поръчате на имейл office@fitneshrani.com или на телефон 088888 0352.

Как се поръчва от системата на сайта, вижте тук - http://www.fitneshrani.com/kak-da-poracham/
5 SAN T3 180 капсули
iskam da si zakupq,no ne razbrah kak
5 SAN T3 180 капсули
Здравейте, T3 е хранителна добавка от марката SAN. Информацията посочена в описанието отговоря на описанието от фирмата производител. Съставките в продукта T3 имат положително влияние върху работата на щитовидната жлеза. Нашият съвет е да се консултирате с лекар.
5 SAN T3 180 капсули
Здравейте, искам да си закупя от вас хранителни добавки изцяло насочени към щитовидната жлеза. За майка ми са. Не е в начална фаза, но като всеки човек и син на майка, не искам да се стига до операция. Ще съм благодарен за информация особено, ако е от компетентно лице и е вярна напълно. Благодаря.
5 SAN T3 180 капсули
Здравейте, би трябвало да можете да приемате хранителна добавка T3. Консултирайте се с Вашят лекар.
5 SAN T3 180 капсули
bolna sam ot Ha6imoto ,nivata mi na T3 sa niski v sledstvie na tova palneq,piq si i sinteti4nite hormoni moga li da piq i T3.Blagodarq vi.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN T3 180 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN T3 180 капсули
  • Наличност: В наличност
80.00 лв
Бърза поръчка