SAN Shredded 70 капсулиSAN Shredded 70 капсули1
SAN Shredded 70 капсули
46.00 лв
product header
SAN Shredded 70 капсулиSAN Shredded 70 капсули

SAN Shredded

Силата му е просто огромна, а качеството му – изключително високо. С този продукт ще изхвърлите безмилостно задържаната от организма Ви вода. Това ще се случи в рамките на 72 часа след приема на Shredded. По този начин Вие ще отслабнете и в същото време ще подчертавате Вашите мускули.

Подкожната вода е изключително неприятна за всеки бодибилдър. Поради тази причина сериозните атлети се нуждаят от продукт като Shredded. Това е възможно най-доброт Shredded е перфектен продукт за изгаряне на мазнини.о решение в този клас. С него ще се отървете по най-добрия начин от тази вода и това е гарантирано от компанията-производител на продукта. Действието му е безотказно.

Shredded съдържа в себе си следните съставки:

  • Екстракт от корен на коприва – намалява превръщането на тестостерона в ДХТ и така се избягват редица проблеми, предизвикани от простата и оплешивяването. Също така тази съставка увеличава използването на този важен хормон, което води до увеличен мускулен растеж и по-голяма сила и мощ. Освен това тази съставка позволява на Shredded да Ви отърве от излишните мазнини.
  • Урва-урси – това е вещество, което помага при различни бактериални инфекции на Вашите бъбреци. Действа като безмилостен диуретик и така излишната вода от тялото Ви ще бъде изхвърлена
  • Комбинация от кофеин и зелен чай – Shredded разчита на тази смес, за да Ви осигури мощен термогенен ефект. Също така това увеличава диуретичнити сили на продукта и спомага за мощно изгаряне на излишните Ви мазнини.
  • Еводиамин – с него Shredded ще засили Вашия метаболизъм и ще предизвика мощна термогенеза. Така телесните Ви мазнини ще бъдат изгорени и по още един начин. С тази съставка продуктът стимулира централната Ви нервна система и Ви осигурява бодрост и енергия, които да използвате при Вашата тренировъчна дейност.


Shredded просто ще действа за Вас. Този продукт е наистина ефикасен и е създаден с идеята да Ви помогне да се отървете от излишната подкожна вода, както и да разкарате ненужните Ви телесни мазнини. Неговата формула ще Ви помогне да увеличите Вашата тренировъчна активност и да постигнете реални и много дълготрайни резултати.

Начин на употреба: Приемайте 7 капсули от продукта след закуска и 7 със следобедното Ви хранене с 450-550 мл. вода. Пийте най-малко 3,5-4 л. вода дневно. Не превишавайте 14 капсули за 24 часа

Състав:

shredded-sup-fact

Дозировка
Доза 7 капсули
Дози в опаковка 10
Съставки
Uva ursi 1.5 g
Витамин В6 77 mg
Глухарче (корен) 1.5 g
Еводиамин 100 g
Екстракт от коприва 120 mg
Зелен чай екстракт 200 mg
Калий 100 mg
Кофеин 100 mg
Магнезий 200 mg
5 SAN Shredded 70 капсули
Това е царят на липотропните бърнъри. Може и да си въобразявам но пия само тази марка и съм много доволен.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Shredded 70 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Shredded 70 капсули
  • Наличност: В наличност
46.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359