SAN Raspberry Ketones 90 капсулиSAN Raspberry Ketones 90 капсули1
SAN Raspberry Ketones 90 капсули
40.00 лв
SAN Raspberry Ketones 90 капсулиSAN Raspberry Ketones 90 капсули

През последните години, загубата  на тегло става основна цел за много хора по света. Упражненията и специалните хранителни  режими  са популярни начини за премахване на тези излишни килограми, но много често те не са достатъчни. Всеки който следи новостите в света на отслабването е чувал за малиновите кетони. Те станаха много популярни в световен мащаб, и доста търсена и предпочитана добавка за отслабване. Това е така, защото малиновите кетони са наистина ефективни в борбата с наднорменото тегло, а същевременно са безопасни за здравето. Сега и Вие можете да отслабнете с помощта на малиновите кетони – просто вземете продукта Raspberry Ketones на SAN.

san-raspberry-ketones-weight-loss-supplement

Какво да очаквате от приема на Raspberry Ketones?

 

 • Стимулиране и засилване на метаболизма
 • Повишаване скоростта на изгаряне на излишните мазнини
 • Потискане на апетита
 • Силно детоксикиращо действие
 • Изхвърляне на ненужните течности от тялото
 • Бързо и ефективно  естествено отслабване
 • Повишаване на мускулния тонус
 • Предпазване от йо-йо ефект


Малиновите  кетони са  естествени  съединения намиращи се  в червените малини, които  им придават характерния  сладък аромат. Малините (и по-конкретно малиновите  кетони) се смята, че  подпомагат  загубата  на тегло,  чрез увеличаване на усвояването на норепинефрин.  Също така е установено, че малиновите кетони  контролират производството на  адипонектин -  вещество, което контролира отстраняването на мастните клетки.  Тоест, малиновите кетони могат  да увеличат и засилят  метаболизма,  чрез допълнителното стимулиране на  окисляването на мазнините в тялото.  Оказва се, че малиновите  кетони са сходни по структура с капсаицина  (друг о природно  вещество, извлечено  от черния  пипер, което може да  променя метаболизма на мазнините ). Учените смятат, че двете съединения могат да подкрепят разграждането на мастните клетки чрез активиране на HSL (хормон свързан с процеса на  липаза).

Днес никой не се съмнява в способността на изключителните  малинови  кетони да  изгарят  мазнините.  Това тяхно свойство е доказано  през 2005 г. от група японски учени. Това което тези учени установяват е, че при  хранене на  лабораторни мишки с висококалорични храни, едновременно с малинови кетони, мишките не наддават на тегло. Действително, малиновите кетони са истинска революция в света на отслабването, и Вие можете да се възползвате от тях, чрез продукта Raspberry Ketones! Този продукт стимулира бързото унищожаване на натрупаните мазнини резерви в организма, но може да донесе и други ползи за вашето здраве. Малиновите кетони имат антиоксидантни свойства, и помагат за предотвратяването на различни заболявания като  диабет, затлъстяване и други.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, по време на хранене.

Състав:

raspberry_keytones-sup

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Raspberry Ketones 90 капсули

 • Производител: SAN
 • Код на продукта: SAN Raspberry Ketones 90 капсули
 • Наличност: В наличност
 • 40.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359