SAN Titanium Isolate Supreme 2270 грSAN Platinum Isolate Supreme 2270 гр1
SAN Titanium Isolate Supreme 2270 гр
199.00 лв 240.00 лв
-17% SAN Titanium Isolate Supreme 2270 грSAN Platinum Isolate Supreme 2270 гр

Titanium Isolate Supreme представлява един изцяло висококачествен протеинов шейк, който представлява мощна комбинация от изключително полезни качества и един неповторим вкус, който ще напълни устата Ви със слюнка. Всеки професионалист или фитнес маниак със сериозни намерение ще оцени силата на този съвременен продукт. Това е така, защото висококачествения протеин, който е част от тази мощна формула ще Ви осигури максимално натрупване на мускулна маса.

Platinum Isolate Supreme е матрица, която е съставена от суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин хидролизат. Формулата на този продукт се смесва изключително бързо и се усвоява светкавично. Всички активни съставки в този продукт ще Ви осигурят невероятни ползи. Сред тях са и небезизвестните аминокиселини от BCAA групата, а именно левцин, изолевцин и валин. Също така с този мощен продукт ще получите стабилна доза от важния глутамин.

 

 Header_900x450_Element


Platinum Isolate Supreme ще разчита на тях, за да Ви снабди с мощен прилив на енергия и увеличена издръжливост. Също така ще постигнете стабилен хранителен баланс и ще увеличите Вашия мускулен метаболизъм. Важен момент е анти-катаболното действие, което Platinum Isolate Supreme ще Ви укаже. То се състои в подпомагане на мускулните Ви влакна против разпадане при прекомерна тренировка.

Platinum Isolate Supreme ще Ви осигури мощно възстановяване. Така ще можете да позволите на мускулите Ви да си починат след тежка тренировка, като този процес ще трае в пъти по-малко, отколкото ако не приемете продукта. Така ще стартирате свежи и уверени в следващата Ви серия. Platinum Isolate Supreme ще Ви снабди с тези важни аминокиселини, защото те са градивните блокове на Вашата мощна мускулатура.

Този продукт изгражда неповторима мускулна маса. Тя ще е здрава и изключително чиста. С Platinum Isolate Supreme ще увеличите Вашата сила и тя ще стане чудовищно голяма. Мощта Ви ще е тотално експлозивна и ще всявате абсолютен респект във фитнес залата. Ще попълните и глутаминовите запаси в тялото Ви и така ще подпомогнете и работата на имунната и стомашно-чревната Ви системи.

Начин на употреба: Смесете една мерителна лъжица от Platinum Isolate Supreme със 177-237мл. вода. Използвайте повече или по-малко количества от нея, за да постигнете желания вкус. Употребете от една до четири порции на ден.

Състав:

platinum_isolate-supp-facts

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Titanium Isolate Supreme 2270 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Platinum Isolate Supreme 2270 гр
  • Наличност: В наличност
  • 240.00 лв
  • 199.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359