SAN PH Modified Creatine 120 капсулиSAN PH Modified Creatine 120 капсули1
SAN PH Modified Creatine 120 капсули
34.00 лв
product header
SAN PH Modified Creatine 120 капсулиSAN PH Modified Creatine 120 капсули

SAN PH Modified Creatine

PH Modified Creatine е продукт, който Ви предоставя повече сила, повече мощ, повече енергия, по-големи напомпвания и драстично увеличаване на мускулния Ви обем. Формулата му съдържа в себе си pH модифициран креатин. Това е постигнато по биоинженерен начин и крайният резултат е тестван клинично. Съставката на този продукт е с огромно качество.

PH Modified Creatine е с доказана ефективност спрямо обикновения креатин, който ще откриете в конкурентните продукти. Учените са установили, че размерът на тази ефективност е поне 5 пъти по-голям. С този артикул определено ще станете много по-мощни и по-силни. Помпите, които PH Modified Creatine ще предизвика ще бъдат толкова големи, че Вие наистина ще бъдете впечатлени от постигнатите резултати.

PH Modified Creatine е по-устойчив на стомашните Ви киселини. Това се дължи на модифицираните молекули в неговата формула, които ще издържат при храносмилателния процес и ще достигнат невредими до Вашата мускулатура. Именно там те ще бъдат усвоени и ще започнат своето стабилно действие, насочено към повече сила и по-добър мускулен обем.

PH Modified Creatine използва активно вещество, което в естествен вид е част от мускулната Ви тъкан. Това е направено с цел да получите един продукт, чиято формула ще действа наистина коректно и ще бъде на 100% съвместима със структурата на тялото Ви. Това от своя страна е много важно, защото така ще можете да сте сигурни, че няма да изпитате никакви вредни странични ефекти от приема на този продукт.

PH Modified Creatine ще задържи много малко вода в мускулите Ви. Така за пореден път този продукт доказва, че е много по-добър от обикновените креатинови добавки, които заливат пазара в момента. Избирайки PH Modified Creatine Вие избирате качество, което ще Ви осигури точно тази сила и мощ, която винаги сте искали да имате. С този продукт ще бъдете напомпени и ще изгаряте от желание да продължите с упражненията!

Начин на употреба:
1-2 капсули преди и след тренировка в тренировъчните дни.
В нетрен. дни 3 пъти по 1 капсула след хранене.

5 SAN PH Modified Creatine 120 капсули
и колко време преди и след тренировката се взимат ??
5 SAN PH Modified Creatine 120 капсули
в тренировъчните дни (преди тренировката и след тренировката)след хранене ли се приемат???
5 SAN PH Modified Creatine 120 капсули
1-2 капсули преди и след тренировка в тренировъчните дни.
В нетрен. дни 3 пъти по 1 капсула след хранене.
5 SAN PH Modified Creatine 120 капсули
как се пие---- преди трен. ли след трен.????? в нетренировъчните дни ????????????? и по колко капсули
5 SAN PH Modified Creatine 120 капсули
Creatina naistina e mn efektiwen ...sled 2rata sedmica se uvelicawa silata I muskulniq obem
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN PH Modified Creatine 120 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN PH Modified Creatine 120 капсули
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359