SAN Performance Glutamine 600 грSAN Performance Glutamine 600 гр1
SAN Performance Glutamine 600 гр
68.00 лв
Цена: 68.00 лв
SAN Performance Glutamine 600 грSAN Performance Glutamine 600 гр

SAN Performance Glutamine

Performance Glutamine Ви осигурява чист японски глутамин. Чистотата на тази съставка е гарантирана и е фармацевтична. Причината да бъде създаден този продукт е, че през годините са правени различни опити за подобряване на тренировъчните резултати на всички атлети. След толкова тестове е станало ясно, че една единствена аминокиселина може да бъде от огромна полза. Това е именно глутаминът.Performance Glutamine ще Ви предостави всички полезни качества на това вещество. С този продукт ще получите възможност да се възстановите невероятно бързо и много ефикасно. Ще изгаряте от желание да започнете следващата интензивна тренировка и няма да се страхувате от мускулен разпад, защото този продукт ще се погрижи да Ви осигури мощна анти-катаболна подкрепа.

Performance Glutamine освен това ще Ви осигури и следните ползи:

 

  • Поправка на мускулна тъкан
  • Поддържане на високо гликогеново количество в мускулите Ви
  • Нормализиране и подпомагане на имунната Ви система
  • По-добро функциониране на стомашно-чревния Ви тракт
  • Хидратация за мускулните Ви клетки


Освен това Performance Glutamine ще изиграе роля на основен източник на гориво за Вашата тренировъчна дейност. Този продукт ще повиши имунитета Ви и ще подпомогне Вашето здраве. Това е едно ефективно решение, което допълва хранителния Ви режим и Ви осигурява дълготрайни и многобройни ползи. С този продукт всяка тренировка ще бъде по-добра от предходната.

Performance Glutamine ще подкрепи Вашите усилия, насочени към постигане на перфектното мускулно тяло. Неговата формула е средството за растеж, сила, мощ, възстановяване, анти-катаболна подкрепа и много други. Това е продуктът, който ще Ви позволи да постигнете Вашите цели по-бързо и по-ефективно. Изберете Performance Glutamine и започнете да тренирате със самочувствие!

Начин на употреба: 1-3 чаени лъжички от продукта се разтварят в течност и се пият два пъти дневно.

Състав:

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Performance Glutamine 600 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Performance Glutamine 600 гр
  • Наличност: В наличност
  • 68.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359