SAN Performance Glutamine 600 грSAN Performance Glutamine 600 гр1
SAN Performance Glutamine 600 гр
68.00 лв
product header
SAN Performance Glutamine 600 грSAN Performance Glutamine 600 гр

SAN Performance Glutamine

Performance Glutamine Ви осигурява чист японски глутамин. Чистотата на тази съставка е гарантирана и е фармацевтична. Причината да бъде създаден този продукт е, че през годините са правени различни опити за подобряване на тренировъчните резултати на всички атлети. След толкова тестове е станало ясно, че една единствена аминокиселина може да бъде от огромна полза. Това е именно глутаминът.

Performance Glutamine ще Ви предостави всички полезни качества на това вещество. С този продукт ще получите възможност да се възстановите невероятно бързо и много ефикасно. Ще изгаряте от желание да започнете следващата интензивна тренировка и няма да се страхувате от мускулен разпад, защото този продукт ще се погрижи да Ви осигури мощна анти-катаболна подкрепа.

Performance Glutamine освен това ще Ви осигури и следните ползи:

  • Поправка на мускулна тъкан
  • Поддържане на високо гликогеново количество в мускулите Ви
  • Нормализиране и подпомагане на имунната Ви система
  • По-добро функциониране на стомашно-чревния Ви тракт
  • Хидратация за мускулните Ви клетки


Освен това Performance Glutamine ще изиграе роля на основен източник на гориво за Вашата тренировъчна дейност. Този продукт ще повиши имунитета Ви и ще подпомогне Вашето здраве. Това е едно ефективно решение, което допълва хранителния Ви режим и Ви осигурява дълготрайни и многобройни ползи. С този продукт всяка тренировка ще бъде по-добра от предходната.

Performance Glutamine ще подкрепи Вашите усилия, насочени към постигане на перфектното мускулно тяло. Неговата формула е средството за растеж, сила, мощ, възстановяване, анти-катаболна подкрепа и много други. Това е продуктът, който ще Ви позволи да постигнете Вашите цели по-бързо и по-ефективно. Изберете Performance Glutamine и започнете да тренирате със самочувствие!

Начин на употреба: 1-3 чаени лъжички от продукта се разтварят в течност и се пият два пъти дневно.

Състав:

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Л-глутамин 5 g
5 SAN Performance Glutamine 600 гр
Възстановителното действие на този глутамин e страхотно. Горещо го препоръчвам!
5 SAN Performance Glutamine 600 гр
Не знам колко е Японски но със сигурност е нещо доста по различно от всичко останало на пазара. Доста добавки съм излапал през спортната си кариера и мога да дам мнение като експерт, а не като някой страничен наблюдател, а то е:
че този глутамин работи!
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Performance Glutamine 600 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Performance Glutamine 600 гр
  • Наличност: В наличност
68.00 лв
Бърза поръчка