SAN Performance Creatine 300 грSAN Performance Creatine 300 гр1
SAN Performance Creatine 300 гр
22.00 лв
product header
SAN Performance Creatine 300 грSAN Performance Creatine 300 гр

SAN Performance Creatine

 Performance Creatine е продукт, който ще Ви снабди с креатин. Това е мощна хранителна добавка, която зарежда Вашите мускули с чудовищна сила и поставя тренировката Ви на друго ниво. С този продукт ще постигнете желания мускулен обем и също така ще го запазите във времето. Резултатите от употребата му са невероятни и много дълготрайни.

Performance Creatine е много по-добър от редица други конкурентни продукти. Причината за това твърдение се крие в неговата формула. Тя е съставена от микронизиран креатин, който е с поне 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартната креатинова форма. Освен това тази съставка е много по-лесна за прием и е изключително бърза за усвояване.

Header_900x450_PerfCreatine

Performance Creatine не причинява странични ефекти. Този продукт просто действа за увеличаване на Вашата мощ по възможно най-ефикасния начин. С него няма да получите стомашен дискомфорт или задържане на вода, а само и единствено ползи. С Performance Creatine ще увеличите синтеза на АТФ и така ще се снабдите с повече гориво за Вашите тренировъчни нужди.

Именно това е мощта на този продукт. Той увеличава Вашата енергия и така ще тренирате супер интензивно. Performance Creatine неутрализира и образуването на млечна киселина по време на тренировката Ви. Така мускулната треска и болка ще бъде избегната – факт, който е оценяван от всички сериозни спортисти. Мускулната Ви маса ще бъде увеличена за много дълъг период от време.

Performance Creatine увеличава и Вашата сила, мощ и най-вече издръжливост. С този неповторим и много модерен продукт ще подобрите качеството на всяка една от Вашите тренировки. Така те ще Ви осигуряват само полезни ефекти и ще бъдат максимално смислени. Performance Creatine е решението за максимален мускулен обем и перфектно натрупана чиста мускулна маса!

Начин на употреба: Разбъркайте 1 чаена лъжичка от Performance Creatine с вода или с любимия Ви протеин или високовъглехидратна напитка. Употребявайте до 1-2 чаени лъжички от продукта на ден.

Състав:

 

perf-creatine-supp-fact

 

Дозировка
Доза 1 чаена лъжичка (5 g)
Дози в опаковка 60
Съставки
Креатин монохидрат 5 g
5 SAN Performance Creatine 300 гр
Креатинът няма никакви странични ефекти. Абсолютно безвредна хранителна добавка.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
Има ли вероятност нещо да ми стане от него , защото се притеснявам :dizzy:
5 SAN Performance Creatine 300 гр
5 гр. от креатинът преди и 5 гр. след тренировка. В нетренировъчни дни 5 гр. сутрин и 5 гр. вечер.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
kak da se pie i konbinacia s nitronium
5 SAN Performance Creatine 300 гр
Пише си ясно! Performance Creatine с вода или с любимия Ви протеин или високовъглехидратна напитка. Употребявайте до 1-2 чаени лъжички от продукта на ден.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
za kvo da pravq zarejdashta faza samo da natovarvam babrecite ...
5 SAN Performance Creatine 300 гр
Винаги е добре да се прави зареждаща фаза, когато се ползва креатин монохидрат.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
producta se kopuva i se polzva bez zarejdasta faza ?
:whistle:
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Performance Creatine 300 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Performance Creatine 300 гр
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359