SAN Performance Creatine 300 грSAN Performance Creatine 300 гр1
SAN Performance Creatine 300 гр
22.00 лв
SAN Performance Creatine 300 грSAN Performance Creatine 300 гр

SAN Performance Creatine

 Performance Creatine е продукт, който ще Ви снабди с креатин. Това е мощна хранителна добавка, която зарежда Вашите мускули с чудовищна сила и поставя тренировката Ви на друго ниво. С този продукт ще постигнете желания мускулен обем и също така ще го запазите във времето. Резултатите от употребата му са невероятни и много дълготрайни.

Performance Creatine е много по-добър от редица други конкурентни продукти. Причината за това твърдение се крие в неговата формула. Тя е съставена от микронизиран креатин, който е с поне 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартната креатинова форма. Освен това тази съставка е много по-лесна за прием и е изключително бърза за усвояване.

Header_900x450_PerfCreatine

Performance Creatine не причинява странични ефекти. Този продукт просто действа за увеличаване на Вашата мощ по възможно най-ефикасния начин. С него няма да получите стомашен дискомфорт или задържане на вода, а само и единствено ползи. С Performance Creatine ще увеличите синтеза на АТФ и така ще се снабдите с повече гориво за Вашите тренировъчни нужди.

Именно това е мощта на този продукт. Той увеличава Вашата енергия и така ще тренирате супер интензивно. Performance Creatine неутрализира и образуването на млечна киселина по време на тренировката Ви. Така мускулната треска и болка ще бъде избегната – факт, който е оценяван от всички сериозни спортисти. Мускулната Ви маса ще бъде увеличена за много дълъг период от време.

Performance Creatine увеличава и Вашата сила, мощ и най-вече издръжливост. С този неповторим и много модерен продукт ще подобрите качеството на всяка една от Вашите тренировки. Така те ще Ви осигуряват само полезни ефекти и ще бъдат максимално смислени. Performance Creatine е решението за максимален мускулен обем и перфектно натрупана чиста мускулна маса!

Начин на употреба: Разбъркайте 1 чаена лъжичка от Performance Creatine с вода или с любимия Ви протеин или високовъглехидратна напитка. Употребявайте до 1-2 чаени лъжички от продукта на ден.

Състав:

 

perf-creatine-supp-fact

 

5 SAN Performance Creatine 300 гр
Креатинът няма никакви странични ефекти. Абсолютно безвредна хранителна добавка.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
Има ли вероятност нещо да ми стане от него , защото се притеснявам :dizzy:
5 SAN Performance Creatine 300 гр
5 гр. от креатинът преди и 5 гр. след тренировка. В нетренировъчни дни 5 гр. сутрин и 5 гр. вечер.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
kak da se pie i konbinacia s nitronium
5 SAN Performance Creatine 300 гр
Пише си ясно! Performance Creatine с вода или с любимия Ви протеин или високовъглехидратна напитка. Употребявайте до 1-2 чаени лъжички от продукта на ден.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
za kvo da pravq zarejdashta faza samo da natovarvam babrecite ...
5 SAN Performance Creatine 300 гр
Винаги е добре да се прави зареждаща фаза, когато се ползва креатин монохидрат.
5 SAN Performance Creatine 300 гр
producta se kopuva i se polzva bez zarejdasta faza ?
:whistle:

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Performance Creatine 300 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Performance Creatine 300 гр
  • Наличност: В наличност
  • 22.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359