SAN NAG 615 грSAN NAG 615 гр1
SAN NAG 615 гр
88.00 лв
product header
SAN NAG 615 грSAN NAG 615 гр

SAN NAG

NAG е много мощна хранителна добавка. Тя е с изцяло революционна формула и Ви помага да възстановите нужните за Вашето тяло градивни елементи, които губите докато тренирате усърдно. Този съвременен продукт съдържа за основна съставка N-ацетил-L-глутамин. Това е ацетилиран вариант на глутамина и се счита за много по-стабилен във водна среда.

Освен това основната съставка на NAG е и много по-ефективна. Тя Ви осигурява всички полезни свойства на глутамина, съчетани с допълнителни ползи. С този невероятен продукт Вие ще тренирате много по-усърдно. Ефективността му е просто неповторима. С негова помощ ще натрупате мощни мускули, а силата Ви ще нарасне драстично.

Header_900x450_NAG

NAG Ви позволява да се възстановите светкавично бързо и наистина ефикасно. Така следващата тренировка ще може да стартира по-бързо, а мускулите Ви ще са изцяло във форма и готовност. Глутаминът като аминокиселина отговаря за анти-катаболната подкрепа на мускулите Ви и така ги предпазва от разпадане при прекомерна тренировка.

NAG съдейства за висококачественото транспортиране на водород в мускулните Ви клетки. Прекомерните тренировки намаляват наличието на глутамин в тялото Ви, но този продукт го възстановява и поддържа. Така получавате подкрепа не само за Вашите мускули, но и за работата на Вашите системи и органи. В частност се набляга на увеличаване на ефективността от Вашата имунна система.

NAG Ви помага да възстановите гликогеновите нива в мускулите Ви. Възстановяването след тежка тренировка е просто невероятно. Самият глутамин се превръща лесно в глюкоза, а това от своя страна не води до по-високи нива на кръвната Ви захар и на инсулина Ви. NAG ще Ви помогне да синтезирате важни белтъчини в тялото Ви и ще увеличи нивата на важните хормони, благодарение на които ще се засили мускулния Ви растеж.

Начин на употреба: 1 чаена лъжица от NAG се приема до два пъти дневно. Една порция изпийте 30 минути преди тренировка и още една непосредствено след нея.

Състав:

nag615-sup-fact

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN NAG 615 гр

  • Код на продукта: SAN NAG 615 гр
  • Наличност: Изчерпан
88.00 лв