SAN MyoJuiced 2300 грSAN MyoJuiced 2300 гр1
SAN MyoJuiced 2300 гр
100.00 лв
Цена: 100.00 лв
SAN MyoJuiced 2300 грSAN MyoJuiced 2300 гр
SAN MyoJuiced

MyoJuiced ще Ви помогне да натрупате изцяло масивни мускули. Това е една добавка, която ще захрани мускулатурата Ви след мощна тренировка. Така тя ще получи нужната подкрепа, за да нарасне драстично. Това е един неповторим гейнър. Формулата му е с възможно най-високото качество, което съществува и е проектирана, за да помогне на сериозните бодибилдъри в начинанията им.

MyoJuiced Ви осигурява 60 грама протеин. Формите му, които са част от този невероятен продукт, са: млечен протеин изолат; мицеларен казеин; суроватъчен протеин; концентрати серум и  калциев казеинат. С този продукт протеините в тялото Ви ще се освобождават в продължителен времеви период. Това е една бързо и бавно действаща матрица, която подхранва мускулатурата Ви за 12 часа!

Header_900x450_MyoJuicedа

MyoJuiced позволява на мускулите Ви да увеличават своя обем с всеки изминал час след употребата на този артикул. В неговата формула има 14 грама есенциални аминокиселини. Те са: глутамин, таурин, аргинин, аланин, BCAA групата и много други. Благодарение на тях ще получите редица ползи, като енергия, анти-катаболна подкрепа, сила и издръжливост и други.

MyoJuiced Ви помага да се възстановите много бързо след тежка тренировка. Този продукт е идеален за подпомагане на протеиновия Ви синтез. Анти-катаболните му свойства ще предпазят мускулите Ви от разпадане при претоварване и ще Ви позволят да натрупате невероятна мускулна маса. В резултат на това ще станете невероятно силни и мощни и ще доминирате тотално във фитнес залата.

MyoJuiced е снабден с възможно най-висококачествените въглехидрати. Някои от тях са с дълга верига за по-бавно усвояване, а други са с къса и се усвояват много бързо. Така тялото Ви получава едно мощно зареждане, което ще доведе до максимален мускулен растеж. Това ще се случи във възможно най-кратък срок след приема на продукта.

Начин на употреба: Приемат се 1 – 3 дози от MyoJuiced дневно.

Състав:

myojuiced-supfacts (1)

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN MyoJuiced 2300 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN MyoJuiced 2300 гр
  • Наличност: В наличност
  • 100.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359