SAN MyoJuiced 2300 грSAN MyoJuiced 2300 гр1
SAN MyoJuiced 2300 гр
100.00 лв
SAN MyoJuiced 2300 грSAN MyoJuiced 2300 гр

SAN MyoJuiced

MyoJuiced ще Ви помогне да натрупате изцяло масивни мускули. Това е една добавка, която ще захрани мускулатурата Ви след мощна тренировка. Така тя ще получи нужната подкрепа, за да нарасне драстично. Това е един неповторим гейнър. Формулата му е с възможно най-високото качество, което съществува и е проектирана, за да помогне на сериозните бодибилдъри в начинанията им.

MyoJuiced Ви осигурява 60 грама протеин. Формите му, които са част от този невероятен продукт, са: млечен протеин изолат; мицеларен казеин; суроватъчен протеин; концентрати серум и  калциев казеинат. С този продукт протеините в тялото Ви ще се освобождават в продължителен времеви период. Това е една бързо и бавно действаща матрица, която подхранва мускулатурата Ви за 12 часа!

Header_900x450_MyoJuicedа

MyoJuiced позволява на мускулите Ви да увеличават своя обем с всеки изминал час след употребата на този артикул. В неговата формула има 14 грама есенциални аминокиселини. Те са: глутамин, таурин, аргинин, аланин, BCAA групата и много други. Благодарение на тях ще получите редица ползи, като енергия, анти-катаболна подкрепа, сила и издръжливост и други.

MyoJuiced Ви помага да се възстановите много бързо след тежка тренировка. Този продукт е идеален за подпомагане на протеиновия Ви синтез. Анти-катаболните му свойства ще предпазят мускулите Ви от разпадане при претоварване и ще Ви позволят да натрупате невероятна мускулна маса. В резултат на това ще станете невероятно силни и мощни и ще доминирате тотално във фитнес залата.

MyoJuiced е снабден с възможно най-висококачествените въглехидрати. Някои от тях са с дълга верига за по-бавно усвояване, а други са с къса и се усвояват много бързо. Така тялото Ви получава едно мощно зареждане, което ще доведе до максимален мускулен растеж. Това ще се случи във възможно най-кратък срок след приема на продукта.

Начин на употреба: Приемат се 1 – 3 дози от MyoJuiced дневно.

Състав:

myojuiced-supfacts (1)

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN MyoJuiced 2300 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN MyoJuiced 2300 гр
  • Наличност: В наличност
  • 100.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359