SAN Metaforce 2270 грSAN Metaforce 2270 гр1
SAN Metaforce 2270 гр
120.00 лв
SAN Metaforce 2270 грSAN Metaforce 2270 гр

Metaforce притежава в мощната си формула една 6-степенна матрица, която е известна със своето бързо и котролируемо усвояване. Самата тя е протеинова и е считана за най-доброто решение, което съществува въобще, за изграждане на мощна мускулна маса и силно подчертаване на мускулите Ви. С този продукт постигате едно наистина идеално захранване за мускулатурата Ви.

metaforce ad

Съставките в Metaforce са: SPI-90; хидролизиран протеин; суроватъчен изолат; микро филтриран концентрат суроватъчен протеин; мицелирани алфа и бета казеини; казеинати; неденатуриран студено филтриран суроватъчен протеин изолат; млечен протеин изолат и калциев казеинат. С тях формулата на продукта става наистина ултра мощна и много уникална.

 

  • Уникален състав
  • 6 вида протеин
  • Цели 26 гр протеин в доза
  • 0 гр захар


Metaforce се отличава от конкурентните артикули с това, че Ви зарежда с анаболни вещества и почти никакви въглехидрати. Усвояването на протеина в този продукт става постепенно и Ви гарантира константен прилив на важни аминокиселини за мускулите Ви. Така Вашата мускулатура ще получи тези толкова необходими градивни елементи, за да може да нарасне драстично и да Ви снабди с мощ и сила.

Това е важно и за постигане на изключително мощен анти-катаболен ефект за Вас. Така мускулите Ви няма да се разградят при прекомерна тренировка и няма да се получи спад на мускулна маса. Metaforce също така ще Ви помогне да сътворите чудеса с физиката Ви. Вашите гликогенови запаси ще бъдат запазени. Постепенно ще подпомагате Вашата мускулатура и така ще постигнете мощен релеф и тотална сила.

 

 

1371412491_san_metaforce5


Metaforce комбинира бързи и бавни протеини, за да Ви помогне да станете по-силни. Този продукт е богат на полезни активни вещества, благодарение на които мускулите Ви ще получат едно висококачествено постепенно и дългосрочно захранване. С Metaforce Вие ще бъдете по-релефен и ще имате невероятен обем много дълго след края на Вашата тренировка.

Начин на употреба: 1 лъжица се разтваря в около 237мл. вода или мляко. Пие се по всяко време на деня, с цел задоволяване на хранителната Ви програма. Не превишавайте повече от 1 порция на ден!

Състав:

metaforce sp

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Metaforce 2270 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Metaforce 2270 гр
  • Наличност: В наличност
  • 120.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359