SAN Liver Support Formula 100 капсулиSAN Liver Support Formula 100 капсули1
SAN Liver Support Formula 100 капсули
36.00 лв
product header
SAN Liver Support Formula 100 капсулиSAN Liver Support Formula 100 капсули

Черният дроб е орган във вашето тяло, който играе важна роля в метаболизма и изпълнява редица функции в тялото Ви, като  детоксикираща, складираща  гликоген и синтезираща  плазмени белтъци. В него се синтезира и жлъчката, която е важна за храносмилането. В черния дроб непрекъснато се отлагат всякакви отпадъчни продукти,  непреработени  вещества и токсини. Всичко това, в комбинация  със жлъчния  сок  се наслоява в черния дроб. Дори и да се храните  по най-здравословния  начин, замърсената храна все пак си дава своето отражение и в черния дроб  се натрупват всякакви вредни  вещества, които възпрепятстват доброто Ви здраве. За да се погрижите за здравето на черния си дроб, вземете продукта Liver Support Formula на SAN.

Действие на Liver Support Formula:

  • Детоксикира тялото
  • Предпазва черния дроб
  • Поддържа нормалните функции на този важен орган


Liver Support Formula е хранителна добавка, която ще спомогне пречистването и възстановяването на нормалната функция на черния дроб. Формулата на този продукт съдържа различни растителни екстракти, които ефективно ще предпазят черния Ви дроб. Liver Support Formula съдържа екстракт от билката Магарешки бодил. Той е богат на полезни вещества, но за най – ценно  се смята биологично активното вещество, наречено  силимарин. Доказано е, че силимаринът възпрепятства навлизането  на токсични вещества в клетките на черния дроб и унищожава  токсините, преди те да започнат да оказват своето пагубно  действие. Това го прави отлично средство за детоксикация и регенерация на черния дроб.

Liver Support Formula включва и екстракт от артишок. Артишокът е зеленчук не особено популярен у нас, но широко използван в цял свят. Екстракта от листа на артишок  е признат, заради своите способности, по отношение насърчаване  здравето на  жлъчния мехур и черния дроб. Благодарение на уникалните  си  хранителни, здравословни и диетични качества, артишокът печели все повече почитатели сред привържениците на рационалното хранене по целия свят. Артишокът е богат  източник на витамини (А, С и от групата В), минерали (натрий, желязо, фосфор, магнезий, калций, калий) и фибри. Богат е също и  на цинарин  - мощен антиоксидант, който не се съдържа в никой друг зеленчук.

Този екстракт  също така помага за подобряване на храносмилането, поддържа  по-нисък холестерол и подпомага в регулирането на нивата на кръвната захар.Екстракта от листа на артишок традиционно се използва за детоксикация и прочистване на тялото, и като помощно средство при лечение на артрит, ревматизъм, и подагра. Екстракът от артишок във формулата на Liver Support Formula защитават клетките на черния дроб от действието на различни токсини и спомага  за извличането от организма на шлаки, соли на тежки метали и други вредни вещества.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храната.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

san-liver-support-formula-100caps-img

Дозировка
Доза 100
Дози в опаковка 1 капсула
Съставки
Екстракт от артишок 50 mg
Екстракт от корен на глухарче 100 mg
Млечен бодил екстракт 300 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Liver Support Formula 100 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Liver Support Formula 100 капсули
  • Наличност: В наличност
36.00 лв
Бърза поръчка