SAN L-Carnitine Power 112 грSAN L-Carnitine Power 112 гр1
SAN L-Carnitine Power 112 гр
47.00 лв
product header
SAN L-Carnitine Power 112 грSAN L-Carnitine Power 112 гр

Л-карнитин  е  една наистина невероятна аминокиселина с много качества и ползи, включително за отслабване, трупане на мускули,  и анти-стареене. Л-карнитин помага на организма да произвежда енергия, а това е важно за сърцето и мозъчната функция, за движението на  мускулите, както и  за много други процеси в организма. Хората които водят активен начин на живот, или се опитват да отслабнат, биха имали огромна полза от допълнителния прием на Л-карнитин. Продукта L-Carnitine Power на SAN е мощен  инструмент, който  ще Ви помогне  да намалите  количеството на мазнините в тялото си, като едновременно с това ще  и увеличи  производството на енергия на клетъчно ниво. Вие ще  губите тегло, а мастните депа и се превръща в чиста енергия.
 

Приема на L-Carnitine Power гарантира:

 • Поддържане на  клетъчния метаболизъм на  енергията
 • Изгаряне на мазнините
 • Увеличаване на мускулната маса
 • Повишаване на физическия  тонус
 • Намаляване на холестерола и предпазването от атеросклероза и инсулт
 • Повишаване устойчивостта на стрес
 • Увеличаване на възможностите за адаптация на организма
 • Подобряване на функционирането на мозъка
 • Нормализиране на метаболизма


L-Carnitine Power Ви осигурява мощта на Л-карнитин, чийто качества са били научно доказани. Това съединение помага за транспортирането  на мастните  киселини в мускулните клетки. След като попаднат  митохондриите, мазнините  се превръща в АТР, който е  източник на енергия за клетките. Така, с помощта на Л-карнитин,  мазнините се  транспортират  от подкожна мастна тъкан, и се превръщат в енергия, благодарение на която работят не само мускулите, но и цялото Ви тяло.  L-Carnitine Power  ще Ви помогне да отслабнете, като едновременно с това ще Ви помогне да сте винаги жизнени и във форма. Този продукт е абсолютно безопасен, защото Л-карнитин е естествено  вещество, което се образува в организма в малки количества. Лошото хранене може да намали концентрацията му и да причини редица сериозни заболявания.

Голяма част от Л-карнитина в  организма,  се съхранява в сърцето, което е съвсем логично, тъй като сърцето разчита на мастните  киселини като гориво, за  да изпомпва кръв. С оглед на това, много проучвания са установили, че  добавките с Л-карнитин, каквато е и L-Carnitine Power, могат   да подобрят  сърдечната дейност. Трябва да се отбележи, че продукта L-Carnitine Power,  има антиоксидантно действие. Това е така, защото веществото Л-карнитин  подмладява тялото и много бързо отстраняване на свободните радикали. Тази добавка  не е допинг, и може да се ползва без ограничения от професионалните  спортисти. L-Carnitine Power  е подходящо средство в случаите, когато е необходимо да се повиши аеробната издръжливост в спорта. Приемайки този продукт, Вие ще сте в състояние да тренирате по-дълго и ефективно, и  да се отървете от мазнините в тялото си.

Начин на употреба: Смесете 1,4 грама от продукта с вода и приемайте до 3 пъти на ден.

Разфасовка: 112 грама

Състав:
 

112 Grams  
Serving Size1Scoop(1,4g)
Servings Per Container80
Amount Per Serving % Daily Value*
L-Carnitine L-Tartrate 1 g **
** Daily Value not established
Other ingredients: Natural Flavor, Malic Acid, Organic Stevia Leaf, Silica.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN L-Carnitine Power 112 гр

 • Код на продукта: SAN L-Carnitine Power 112 гр
 • Наличност: Изчерпан
47.00 лв