SAN L - CARNITINE LIQUID 473 млSAN L - CARNITINE LIQUID 473 мл1
SAN L - CARNITINE LIQUID 473 мл
55.00 лв 70.00 лв
product header
-21% SAN L - CARNITINE LIQUID 473 млSAN L - CARNITINE LIQUID 473 мл

Със сигурност, ако имате  желание да свалите  някой и друг килограм, сте чували за Л-карнитинът. А знаете ли, че той  е най-популярната хранителна добавка, която се препоръчва и използва за по-бързо отслабване? Тази невероятна аминокиселина, съдейства  на тялото да изгаря мазнини и заедно с това го стимулира с непрекъснат поток от енергия. Силата на л-карнитина можете да изпитате, ако вземете продукта L - CARNITINE LIQUID на SAN, който съдържа 100% чист L-Карнитин -  Carnipure. Това е специален вид L-Carnitine, произвеж- дан от швейцарската фирма Lonza. Продуктите, които имат на опаковката си марката Carnipure, съдържат чистия L-Carnitine на Lonza. Продукта е в течна форма, за пълноценно усвояване.

Характеристики на продукта:

  • 1 гр Л-карнитин на доза
  • Течна форма за лесно усвояване
  • Бързо изгаря излишните мазнини
  • Осигурява допълнителна енергия


Вашето тяло произвежда по естествен път л-карнитин, чрез метаболитното  превръщане на аминокиселините  лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). Установено е, че Л-карнитин се намира в големи количества в мускулната тъкан и играе ключова роля  за  метаболизма на мазнините. Главната му функция се свързва с намаляването на излишните мазнини, но всъщност  в организма тя е по - скоро  транспортна . Л-карнитина се свързва с молекулите на  мастните  киселини, след което осигурява пренасянето  им  през клетъчната мембрана, която при нормални условия е непропусклива. След това, мастните киселини достигат до   енергийните депа на клетката-митохондриите.

Митохондриите на клетките са мястото, където мазнините  се изгарят за енергия. След  това, отново идва ред на л-карнитина, който транспортира отпадъчните продукти отново през  клетъчната мембрана, а след това извън тялото. Л-карнитин има и други много важни функции в човешкото тяло-той взема активно участие  в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който  забавя процесите на стареене. Също така, аминокиселината заздравява костите и оказва подкрепа и защита на  сърдечно-съдовата система. Л-карнитин подобрява дейността на сърцето и предпазва от натрупвания  на мастни отлагания по него и други важни органи.

Приемът на L - CARNITINE LIQUID  може значително да подобри способността за концентрация и фокус, както  и мисловната дейност.Л-карнитина е важен за бодибилдърите, тъй като има способността да оказва полезно въздействие върху някои хормони. Тази аминокиселина може да стимулира синтезирането  на лутенизиращия хормон и на тестостерона, както и да поддържа  нивото на последния по време, и след тежки тренировки и цикли. Л-карнитина във формулата на L - CARNITINE LIQUID, също така участва активно в метаболизма на въглехидратите и протеините, играе ролята на антиоксидант и поддържа кръвоносната система.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Приемайте като хранителна добавка, 1 супена лъжица 2 пъти дневно, за предпочитане на празен стомах.

Разфасовка: 473 милилитра

Състав:

l-carnitine-liquid-supplement-facts-800x800

Дозировка
Доза 1 супена лъжица
Дози в опаковка 32
Съставки
Витамин В6 2 mg
Въглехидрати 4 g
Калории 15
Л-карнитин 1 g
Пантотенова киселина 10 mg
Стевия 16 mg
5 SAN L - CARNITINE LIQUID 473 мл
Имам регистрация в сайта от 3 години. Консултантие са ми казвали че сан и ал макс са едни от най- добрите марки за добавки. Доверих им се и останах много доволен. Поздрави
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN L - CARNITINE LIQUID 473 мл

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN L - CARNITINE LIQUID 473 мл
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
55.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359