SAN Green Coffee Bean 60 капсулиSAN Green Coffee Bean 60 капсули1
SAN Green Coffee Bean 60 капсули
30.00 лв
SAN Green Coffee Bean 60 капсулиSAN Green Coffee Bean 60 капсули

Всеки ден, Вие приемате около 2000 калории, в зависимост от възрастта и теглото си. Не винаги обаче, тялото Ви успява да изгори тези калории, особено ако не се движите. Неизгорените калории се складират под формата на излишни мазнини. Наднорменото тегло е вече проблем от световен мащаб, който трудно се разрешава без усилия и помощ.  На пазара все по-често се появяват  нови добавки за отслабване. Най-новата “мода“ в това отношение, са  зърната зелено кафе. Смята се, че са изключително ефективни за редуциране на наднорменото тегло. Можете сами да се убедите, ако опитате продукта Green Coffee Bean на SAN!

Действие на  Green Coffee Bean?

 • Ускорява значително метаболизма
 • Сигурно средство за  намаляване на теглото
 • Намалява и регулира нивата на кръвната захар
 • Активизира изгарянето на подкожните мазнини
 • Понижава апетита
 • Намалява лошия холестерол
 • Има антиоксидантно действие


За разлика от обикновеното кафе, зеленото кафе на зърна  е с ниско съдържание на кофеин и заради това не се счита за стимулант. Зърната  зелено  кафе,  могат значително да подпомогнат намаляването на  излишните килограми.  Зърната от зелено кафе са богати на полифеноли и хлорогенна киселина. Смята се, че именно тези съставки помагат за  намаляване усвояването на мазнините и глюкозата. Green Coffee Bean е богат източник на хлорогенова киселина, благодарение на което ще можете да се възползвате напълно, от всички ползи от това уникално съединение. Хлорогенната  киселина има свойството да ускорява метаболизма, като по този начин помага  на тялото да изгаря  повече излишни мазнини и калории.

Когато метаболизма е засилен, това допринася не само за намаляване на теглото, но и за по-нататъшното му управление. Също така, хлорогенна киселина има свойството да понижава активността на ензим, който превръща мастните депа в черния дроб в глюкоза. Това предпазва от съхраняването на излишни мазнини. Зърната от зелено кафе регулират апетита, което също ще Ви помогне да намалите теглото. Освен че ще Ви помогне да отслабнете, Green Coffee Bean ще Ви осигури антиоксидантна защита. Полифенолите в зеленото кафе са мощни антиоксиданти, които ще защитят клетките и органите в тялото Ви от свободните радикали.

Начин на употреба: Приемайте по 1-3 капсули дневно, за предпочитане с храната.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

san-green-coffee-bean-extract-60caps-img

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Green Coffee Bean 60 капсули

 • Производител: SAN
 • Код на продукта: SAN Green Coffee Bean 60 капсули
 • Наличност: В наличност
 • 30.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359