SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM 90 таблеткиSAN Glucosamine, Chondroitin and MSM 90 таблетки1
SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM 90 таблетки
39.00 лв
product header
SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM 90 таблеткиSAN Glucosamine, Chondroitin and MSM 90 таблетки

Ако спортувате активно, или работата Ви е свързана със системно физическо натоварване, или пък сте в напреднала възраст, трябва да помислите за вашите стави. Те поемат цялата тежест на тялото и максимално се натоварват всеки ден. Особено при спортистите! Това води до тяхното износване, а от там до скованост, възпаления и редица ставни заболявания. Добре е, към вашият хранителен режим, да прибавите подходяща хранителна добавка, която ще защити вашите стави и сухожилия и ще се погрижи за тяхното възстановяване. Glucosamine, Chondroitin and MSM на SAN е точно такава добавка. Продукта ще Ви достави трите  доказали се съставки Глюкозамин, Хондроитин и МСМ, за оптимална грижа за вашите стави.

Действие на Glucosamine, Chondroitin and MSM?

  • Възстановява ставния хрущял
  • Оказва благотворно действие върху ставните функции
  • Забавя процеса на разрушаване на ставния хрущял
  • Поддържа подвижността на ставите
  • Има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект
  • Съдържа 3 активни и доказали ефективността си съставки


Глюкозаминът е ключова съставна част  на клетъчните мембрани и на протеините от клетъчните повърхности, както и на молекулите, които държат клетките една за друга. При артрит и при увреждане, тъканите имат по-голяма нужда от глюкозамин. Глюкозаминът изпълнява изключително важна функция-той участва във формирането  на хрущялите,сухожилията, връзките и  синовиалната течност. В по-напреднала възраст, производството на глюкозамин от тялото значително намалява, което предизвиква болка и дискомфорт при движение, а с напредване на прозеса, различни ставни заболявания. Дългосрочната употреба на добавки съдържащи  глюкозамин,  може да съдейства за намаляване на  унищожаването хрущяла и на ставните повърхности.

Хондроитинът е вещество, което е  незаменима  съставни части на хрущяла. Той спомага за поддържане на неговата еластичност и поема  натоварванията, на които са изложени ставите. Най – важната функция на Хондроитина  е да възпира действието на ензимите, които причиняват необратимо разрушаване на хрущялите.  Когато хрущялната тъкан е възпалена и наранена, Хондроитина възпрепятства проникването на вода и хранителни вещества, но от друга страна пропуска полезните вещества. Действието му допълва идеално това на Глюкозамина, и заедно  съдействат  за производството на нови хрущяли.

Glucosamine, Chondroitin and MSM съдържа и MSM-естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. Намира се в тъканите  на всички живи организми и е съставен от 34% съдържание на сяра. MSM има изключително благотворен  ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МSМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намалява възпалението, увеличава снабдяването с кръв, намалява мускулни спазми, и омекотява белезите.

Начин на употреба: Приемайте 3 таблетки дневно, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 90 таблетки

Състав:

san-glucosamine-chondroitin-and-msm-90tabl-img

Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 30
Съставки
MSM 1200 mg
Глюкозамин 1500 mg
Хондроитин сулфат 1200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM 90 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359