SAN Fish Fats Gold 120 дражетаSAN Fish Fats Gold 120 дражета1
SAN Fish Fats Gold 120 дражета
22.00 лв
Цена: 22.00 лв
SAN Fish Fats Gold 120 дражетаSAN Fish Fats Gold 120 дражета

SAN Fish Fats Gold

 Fish Fats Gold ще увеличи Вашата енергия по един изключително силен и качествен начин. Този продукт е достатъчно мощен, за да Ви предостави едно много добро и наистина необходимо възстановяване на Вашето тяло след тренировка. Този продукт ще Ви осигури невероятно нарастване на мускулната Ви маса. Съдържа мастни киселини, които са есенциални и са много важни за здравето Ви.

Вижте още:

Fish Fats Gold е богат на омега 3. Съставките му са молекулно дестилирани и са произход от сьомга, скумрия, сардина и аншоа. Този продукт ще Ви снабди с есенциални мастни киселини. Те се наричат така, защото Вашето тяло се нуждае от тях, но в същото време не е способно да ги синтезира само за себе си. Една от ползите им е свързана със създаването на нови клетки в тялото Ви.

SAN_Premium_Fish_Fats_Gold

Fish Fats Gold съдържа EPA и DHA. Те помагат на здравето на Вашата сърдечно-съдова система и също така указват много благоприятно влияние над ставите и ставните Ви съединения. С този продукт Вие ще подобрите Вашето когнитивно здраве и също така действието му подобрява емоционалния Ви баланс и настроението Ви. Процедурата по създаване на този артикул е изключително надеждна.

Поради тази причина Вие получавате един изцяло висококачествен артикул, който ще Ви снабди с най-полезните свойства на омега-3 мастните киселини. Ако използвате Fish Fats Gold в комбинация с една здравословна диета, то тогава неговата ефективност ще нарасне допълнително. Също така е важно да употребявате този продукт в съчетание с подходяща за Вас тренировъчна програма.

Fish Fats Gold ще Ви помогне да подобрите Вашето представяне във фитнес-залата. Този продукт постига това, посредством увеличаване на енергията Ви и подпомагане на мускулния Ви растеж. Освен това ще получите мощна подкрепа, която ще Ви осигури едно качествено възстановяване след тежка физическа активност. Този висококачествен продукт е създаден, за да Ви е от полза!

Начин на употреба: 1-2 софтгел капсули на ден с храна

Състав:

 

120 Softgels

 

 

Serving Size: 2 Softgels
Servings Per Container: 60

 

 

Amount Per Serving Amt %DV
Calories 22  
Calories from Fat 18  
Total Fat 2g 3%
Saturated Fat 0.4g 2%
Trans Fat 0g 0%
Cholesterol 2mg 1%
Protein 1g 2%
Premium Fish Oil: 2000mg
18% EPA (Eicosapentaenoic Acid) 360mg  
12% DHA (Docosahexaenoic Acid) 240mg  
Total Omega 3 Fatty Acids: 600mg
* % Daily Value is based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower based on your calorie needs. † Daily Value (DV) not established.

 

 

Ingredients

 

 

Other Ingredients: Gelatin, Glycerin, Purified Water, Vitamin E

 

 

Allergen Warning

 

 

Contains fish (anchovy and/or sardines, mackerel, jack mackerel).

 

 

 

 

 

5 SAN Fish Fats Gold 120 дражета
Здравейте, искам да попитам с кое хранене е най добре да се приема и дали в това хранене да се употребява ANIMAL PAK :smile:

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Fish Fats Gold 120 дражета

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Fish Fats Gold 120 дражета
  • Наличност: В наличност
  • 22.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359