SAN Fish Fats Gold 120 дражетаSAN Fish Fats Gold 120 дражета1
SAN Fish Fats Gold 120 дражета
22.00 лв
SAN Fish Fats Gold 120 дражетаSAN Fish Fats Gold 120 дражета

SAN Fish Fats Gold

 Fish Fats Gold ще увеличи Вашата енергия по един изключително силен и качествен начин. Този продукт е достатъчно мощен, за да Ви предостави едно много добро и наистина необходимо възстановяване на Вашето тяло след тренировка. Този продукт ще Ви осигури невероятно нарастване на мускулната Ви маса. Съдържа мастни киселини, които са есенциални и са много важни за здравето Ви.

Вижте още:

Fish Fats Gold е богат на омега 3. Съставките му са молекулно дестилирани и са произход от сьомга, скумрия, сардина и аншоа. Този продукт ще Ви снабди с есенциални мастни киселини. Те се наричат така, защото Вашето тяло се нуждае от тях, но в същото време не е способно да ги синтезира само за себе си. Една от ползите им е свързана със създаването на нови клетки в тялото Ви.

SAN_Premium_Fish_Fats_Gold

Fish Fats Gold съдържа EPA и DHA. Те помагат на здравето на Вашата сърдечно-съдова система и също така указват много благоприятно влияние над ставите и ставните Ви съединения. С този продукт Вие ще подобрите Вашето когнитивно здраве и също така действието му подобрява емоционалния Ви баланс и настроението Ви. Процедурата по създаване на този артикул е изключително надеждна.

Поради тази причина Вие получавате един изцяло висококачествен артикул, който ще Ви снабди с най-полезните свойства на омега-3 мастните киселини. Ако използвате Fish Fats Gold в комбинация с една здравословна диета, то тогава неговата ефективност ще нарасне допълнително. Също така е важно да употребявате този продукт в съчетание с подходяща за Вас тренировъчна програма.

Fish Fats Gold ще Ви помогне да подобрите Вашето представяне във фитнес-залата. Този продукт постига това, посредством увеличаване на енергията Ви и подпомагане на мускулния Ви растеж. Освен това ще получите мощна подкрепа, която ще Ви осигури едно качествено възстановяване след тежка физическа активност. Този висококачествен продукт е създаден, за да Ви е от полза!

Начин на употреба: 1-2 софтгел капсули на ден с храна

Състав:

 

120 Softgels

 

 

Serving Size: 2 Softgels
Servings Per Container: 60

 

 

Amount Per Serving Amt %DV
Calories 22  
Calories from Fat 18  
Total Fat 2g 3%
Saturated Fat 0.4g 2%
Trans Fat 0g 0%
Cholesterol 2mg 1%
Protein 1g 2%
Premium Fish Oil: 2000mg
18% EPA (Eicosapentaenoic Acid) 360mg  
12% DHA (Docosahexaenoic Acid) 240mg  
Total Omega 3 Fatty Acids: 600mg
* % Daily Value is based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower based on your calorie needs. † Daily Value (DV) not established.

 

 

Ingredients

 

 

Other Ingredients: Gelatin, Glycerin, Purified Water, Vitamin E

 

 

Allergen Warning

 

 

Contains fish (anchovy and/or sardines, mackerel, jack mackerel).

 

 

 

 

 

5 SAN Fish Fats Gold 120 дражета
Здравейте, искам да попитам с кое хранене е най добре да се приема и дали в това хранене да се употребява ANIMAL PAK :smile:

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Fish Fats Gold 120 дражета

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Fish Fats Gold 120 дражета
  • Наличност: В наличност
  • 22.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359