SAN Fierce Domination 718 грSAN Fierce Domination 718 гр1
SAN Fierce Domination 718 гр
107.00 лв
SAN Fierce Domination 718 грSAN Fierce Domination 718 гр

SAN Fierce Domination

Fierce Domination ще Ви осигури победа, каквато никога не сте мечтаели да постигнете. С този продукт Вашето напомпване ще е осезаемо, а мощта Ви ще стане чудовищно голяма. Това е и решението за постигане на едно наистина перфектно тяло. Ефективността на този артикул ще подобри тотално Вашите тренировъчни постижения и ще Ви осигури зверска сила, съчетана с по-добър умствен фокус и качествено възстановяване.

Fierce Domination има две формули. Мощта им е безспорна и всяка една от тях има свое действие. Първата съдържа в себе си активни вещества, които ще заредят Вашите мускули с енергийни потоци. Това ще усъвършенства тренировките Ви и те ще станат много по-интензивни и с възможно най-високо качество. По-конкретно съставките тук са: L-таурин, Glucoronolactone, б-Аланин CarnoSyn , L-Аспарагинова киселина, L-тирозин, DMAE битартрат, кофеин безводен и L-теанин.

 


 Втората формула на Fierce Domination е богата на много важни хранителни вещества. Тяхното предназначение е специално насочено към увеличение на мускулния Ви обем в драстични размери. Технологията, която е използвана в тази формула е много специална. Тя е плазмена и ще вкара активните съставки директно в мускулните Ви клетки. Това е важно за мощно и дълготрайно мускулно напомпване. Активните вещества във втората формула са: Глицерол моностеарат, Creasolv (креатин монохидрат), креатин хидрохлорид, Endurlac (карнитин L-тартарат) и Agmavol (агматин сулфат).

Fierce Domination определено ще Ви позволи да доминирате тотално. Енергия, мощ, сила и здравина – това е способността на този уникален продукт от последно поколение. Изберете го и ще постигнете абсолютна победа! Вашите спортни цели ще бъдат осъществени, а Вие ще изваете тялото, което желаете! Fierce Domination е създаден, за да Ви помогне да се справите с още повече тежести в залата.

Освен това този продукт ще увеличи Вашата издръжливост. Това ще се случи на клетъчно ниво и така ще снабдите тялото Ви с неповторим прилив на сила преди Вашата тренировка. Никога вече няма да нарушите интензивността Ви. Всяка следваща тренировка ще бъде още по-успешна и още по-ефикасна. Всичко това ще стане реалност, когато изберете силата на Fierce Domination.

Начин на употреба: 1 доза от Fierce Domination се разтваря в около 330мл. студена вода и се приема приблизително 30 минути преди тренировка. Може да употребите продукта и/или непосредствено след събуждане. Между приетите дози трябва да има 6 часа разстояние. Не приемайте повече от 2 дози в рамките на 24 часа.

Състав:

fierce-d-supp

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Fierce Domination 718 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Fierce Domination 718 гр
  • Наличност: В наличност
  • 107.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359