SAN Fierce Domination 718 грSAN Fierce Domination 718 гр1
SAN Fierce Domination 718 гр
107.00 лв
Цена: 107.00 лв
SAN Fierce Domination 718 грSAN Fierce Domination 718 гр
SAN Fierce Domination

Fierce Domination ще Ви осигури победа, каквато никога не сте мечтаели да постигнете. С този продукт Вашето напомпване ще е осезаемо, а мощта Ви ще стане чудовищно голяма. Това е и решението за постигане на едно наистина перфектно тяло. Ефективността на този артикул ще подобри тотално Вашите тренировъчни постижения и ще Ви осигури зверска сила, съчетана с по-добър умствен фокус и качествено възстановяване.

Fierce Domination има две формули. Мощта им е безспорна и всяка една от тях има свое действие. Първата съдържа в себе си активни вещества, които ще заредят Вашите мускули с енергийни потоци. Това ще усъвършенства тренировките Ви и те ще станат много по-интензивни и с възможно най-високо качество. По-конкретно съставките тук са: L-таурин, Glucoronolactone, б-Аланин CarnoSyn , L-Аспарагинова киселина, L-тирозин, DMAE битартрат, кофеин безводен и L-теанин.


 Втората формула на Fierce Domination е богата на много важни хранителни вещества. Тяхното предназначение е специално насочено към увеличение на мускулния Ви обем в драстични размери. Технологията, която е използвана в тази формула е много специална. Тя е плазмена и ще вкара активните съставки директно в мускулните Ви клетки. Това е важно за мощно и дълготрайно мускулно напомпване. Активните вещества във втората формула са: Глицерол моностеарат, Creasolv (креатин монохидрат), креатин хидрохлорид, Endurlac (карнитин L-тартарат) и Agmavol (агматин сулфат).

Fierce Domination определено ще Ви позволи да доминирате тотално. Енергия, мощ, сила и здравина – това е способността на този уникален продукт от последно поколение. Изберете го и ще постигнете абсолютна победа! Вашите спортни цели ще бъдат осъществени, а Вие ще изваете тялото, което желаете! Fierce Domination е създаден, за да Ви помогне да се справите с още повече тежести в залата.

Освен това този продукт ще увеличи Вашата издръжливост. Това ще се случи на клетъчно ниво и така ще снабдите тялото Ви с неповторим прилив на сила преди Вашата тренировка. Никога вече няма да нарушите интензивността Ви. Всяка следваща тренировка ще бъде още по-успешна и още по-ефикасна. Всичко това ще стане реалност, когато изберете силата на Fierce Domination.

Начин на употреба: 1 доза от Fierce Domination се разтваря в около 330мл. студена вода и се приема приблизително 30 минути преди тренировка. Може да употребите продукта и/или непосредствено след събуждане. Между приетите дози трябва да има 6 часа разстояние. Не приемайте повече от 2 дози в рамките на 24 часа.

Състав:

fierce-d-supp

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Fierce Domination 718 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Fierce Domination 718 гр
  • Наличност: В наличност
  • 107.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359