SAN ESTRODEX 90 капсулиSAN ESTRODEX 90 капсули1
SAN ESTRODEX 90 капсули
62.00 лв
product header
SAN ESTRODEX 90 капсулиSAN ESTRODEX 90 капсули

SAN ESTRODEX

ESTRODEX Ви предпазва от повишаване на нивата на естрогена в тялото Ви. Така Вашата физика ще получи мощна защита против задържане на подкожна мазнина, вода и други вещества. Тази формула е изцяло иновативна и тотално революционна. С нея не само ще „укротите” естрогена в тялото Ви, но също така ще увеличите количествата тестостерон по възможно най-естествения и изцяло безопасен за Вашето здраве начин.

При увеличаването на наличието на този изключително важен хормон се достига и до по-високи естрогенови нива. Това най-вече се случва, когато употребявате стероидни добавки. Но формулата на ESTRODEX е толкова мощна, че това вече е проблем от миналото Ви. С този продукт ще използвате ползотворните свойства на тестостерона в тялото Ви на максимум.

 

 Header_900x450_BlazeX


Съставките в ESTRODEX са изключително мощни и с възможно най-високото качество. Сред тях е Индол-3-Carbinol. Това е един силен фитохимикал, който се открива в зелените зеленчуци. Благодарение на него ESTRODEX ще намали изключително ефективно естрогеновите Ви нива. Това ще доведе до премахване на чувството за слабост, малка мощ и сила. Освен това ще използвате по-добре тестостерона в тялото Ви.

ESTRODEX съдържа и DIM. Тази съставка е важна за трансформирането на активните естрогени в тялото Ви в неактивни метаболити. Така ще се достигне до по-добро освобождаване на тестостерон и ще се увеличат свободните му нива във Вашия организъм. Това от своя страна ще доведе до тотална мощ, която определено ще усещате във Вашите мускули.

Формулата на ESTRODEX съдържа и 3,4-Divanil. Тази съставка се получава от копривата и е много полезна за преустановяване на трансформирането на тестостерона Ви в ДХТ. Така ще избегнете редица неприятни последици, като например: плешивост, по-голяма простата и много други. Това вещество Ви позволява да получите много ползи от повечето тестостерон в тялото Ви.

 Начин на употреба: Приемайте 3 капсули от  продукта , 2 пъти на ден с храна. ESTRODEX трябва да започне да се приема около 3-4 седмици преди края на всеки цикъл и приемането му да продължи поне 4 седмици след него. Не превишавайте 9 капсули в рамките на 24 часа.

estrodex-sup-facts

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN ESTRODEX 90 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN ESTRODEX 90 капсули
  • Наличност: В наличност
62.00 лв
Бърза поръчка