SAN ESTRODEX 90 капсулиSAN ESTRODEX 90 капсули1
SAN ESTRODEX 90 капсули
62.00 лв
Цена: 62.00 лв
SAN ESTRODEX 90 капсулиSAN ESTRODEX 90 капсули

SAN ESTRODEX

ESTRODEX Ви предпазва от повишаване на нивата на естрогена в тялото Ви. Така Вашата физика ще получи мощна защита против задържане на подкожна мазнина, вода и други вещества. Тази формула е изцяло иновативна и тотално революционна. С нея не само ще „укротите” естрогена в тялото Ви, но също така ще увеличите количествата тестостерон по възможно най-естествения и изцяло безопасен за Вашето здраве начин.

При увеличаването на наличието на този изключително важен хормон се достига и до по-високи естрогенови нива. Това най-вече се случва, когато употребявате стероидни добавки. Но формулата на ESTRODEX е толкова мощна, че това вече е проблем от миналото Ви. С този продукт ще използвате ползотворните свойства на тестостерона в тялото Ви на максимум.

 

 Header_900x450_BlazeX


Съставките в ESTRODEX са изключително мощни и с възможно най-високото качество. Сред тях е Индол-3-Carbinol. Това е един силен фитохимикал, който се открива в зелените зеленчуци. Благодарение на него ESTRODEX ще намали изключително ефективно естрогеновите Ви нива. Това ще доведе до премахване на чувството за слабост, малка мощ и сила. Освен това ще използвате по-добре тестостерона в тялото Ви.

ESTRODEX съдържа и DIM. Тази съставка е важна за трансформирането на активните естрогени в тялото Ви в неактивни метаболити. Така ще се достигне до по-добро освобождаване на тестостерон и ще се увеличат свободните му нива във Вашия организъм. Това от своя страна ще доведе до тотална мощ, която определено ще усещате във Вашите мускули.

Формулата на ESTRODEX съдържа и 3,4-Divanil. Тази съставка се получава от копривата и е много полезна за преустановяване на трансформирането на тестостерона Ви в ДХТ. Така ще избегнете редица неприятни последици, като например: плешивост, по-голяма простата и много други. Това вещество Ви позволява да получите много ползи от повечето тестостерон в тялото Ви.

 Начин на употреба: Приемайте 3 капсули от  продукта , 2 пъти на ден с храна. ESTRODEX трябва да започне да се приема около 3-4 седмици преди края на всеки цикъл и приемането му да продължи поне 4 седмици след него. Не превишавайте 9 капсули в рамките на 24 часа.

estrodex-sup-facts

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN ESTRODEX 90 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN ESTRODEX 90 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 62.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359