SAN Dr. Feel Good 224 таблеткиSAN Dr. Feel Good 224 таблетки1
SAN Dr. Feel Good 224 таблетки
86.00 лв
product header
SAN Dr. Feel Good 224 таблеткиSAN Dr. Feel Good 224 таблетки

За да сте успешни в която и да е насока в живота, е нужно тялото и ума ви да бъдат в абсолютна хармония. Ако приемате добавки и се храните със здравословна храна  и тренирате, но все пак не се чувствате по-добре, може би е време да опитате продукта  Dr. Feel Good на SAN. Мощните мултивитамини и мултиминерали в тази хранителна добавка играят важна роля в поддържането на метаболизма и здравето на тялото Ви. Те играят основна роля и изграждането на мускули, изчистване на мазнини, отделяне на енергия, синтез на протеини, храносмилане и разширяване на кръвоносните съдове. Dr. Feel Good е детоксифицираща мултивитаминова хранителна добавка с висока ефективност, гарантирано заредена със силни антиоксиданти. Ще ви предостави основни хранителни съставки, които ще са в.Ви нужни за да бъдете винаги във върхова форма.

Предимства на Dr. Feel Good:

  • Мощна смес от полезни вещества
  • Стимулира имунната система
  • Подобрява здравословното състояние
  • Подпомага умствената дейност
  • Подобрява настроението
  • Детоксикира тялото
  • Осигурява антиоксидантна защита


Мултивитаминния комплекс в уникалния продукт Dr. Feel Good, е изключително полезен и ефикасен, при продължително  чувство на физическа и умствена умора, стрес, нервно напрежение и раздразнителност, а също и при небалансирана диета. Приемайки Dr. Feel Good, Вие ще възвърнете  енергията и тонуса, които са определящи за добрата физическа форма. Витамините и минералите в този продукт, елиминират   токсините и предпазват  клетките Ви от оксидативен стрес. Освен това,  осигуряват  правилното функциониране на нервните и мускулни клетки.

Без съмнение, Dr. Feel Good е чудесен мултивитаминен комплекс, който ще подобри цялостното Ви здравословно състояние. Той съдържа витамините А, С и Е, както и някои растителни екстракти, антиоксиданти и други полезни съставки, които стимулират имунната система и подобряват цялостното здравословно състояние. Освен това, продукта включва най-важните витамини от група В, които пък осигуряват физическа и психическа енергия. Продукта съдържа и най-важните минерали за костите, косата и кожата, както и за правилното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната системи.

Dr. Feel Good е подходящ за ежедневен прием, както от мъжете, така и от жените. Продукта  съдържа пълния спектър от витамини и минерали, а също и допълнителни полезни вещества и антиоксиданти. Тази богата формула, ще Ви помогне да  предотвратите дефицита на витамини и минерали, от който всеки страда, заради днешния забързан начин на живот. Dr. Feel Good е ефективно средство да укрепите имунната си система и да  подсилите организма си.

Начин за употреба: 4-8 таблетки дневно, за предпочитане с храната.

Разфасовка: 224 таблетки

Състав:

san-dr-feelgood-facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Dr. Feel Good 224 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Dr. Feel Good 224 таблетки
  • Наличност: В наличност
86.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359