SAN DHEA 50 мг 90 капсулиSAN DHEA 90 капсули1
SAN DHEA 50 мг 90 капсули
36.00 лв
product header
SAN DHEA 50 мг 90 капсулиSAN DHEA 90 капсули

Хормоните са важно звено от естествените механизми на Вашето тяло! Те отговарят за много функции и осигуряват нормалното Ви съществуване. Напредването на възрастта, стреса, както и други отрицателни фактори, могат значително да понижат тонуса на вашия организъм. Можете отново да преоткриете жаждата си за живот, дори да се подмладите, благодарение на продукта DHEA на SAN.

Това е хранителна добавка, която ще Ви достави ДХЕА или дехидроепиандростерон. Това  е хормон, синтезиран от надбъбречните Ви жлези. Важен е, защото се превръща в специфични хормони в зависимост от нуждите на организма Ви за поддържане на определени функции. Всъщност, ДХЕА е наричан „хормон-майка”.

Как действа DHEA?

  • Подобрява общото здравословно състояние на организма
  • Стимулира производството на естроген, тестостерон, прогестерон, кортизон, както и много други стероидни хормони, от които тялото Ви се нуждае
  • Поддържа ендокринната система
  • Понижава високото кръвно налягане
  • Помага при депресия и други нарушения на нервната система
  • Забавя процесите на стареене
  • Поддържа либидото

ДХЕА е най-широко разпространеният предшественик на хормони във Вашето тяло. Той се произвежда от холестерола в надбъбречните жлези. В процеса на стареене, количеството и синтеза на DHEA намалява. В зависимост от това, от какво се нуждае тялото Ви, а ДХЕА може да се трансформира в тестостерон (основният мъжки полов хормон), естроген (важен женски полов хормон) или стероиди. Освен това ДХЕА взема активно участие в производството на хормони, регулиращи метаболизма на мазнините и минералите.

Според някои изследвания, ДХЕА може да бъде нещо, като извор на младостта и да забавя стареенето. Освен това ДХЕА има известен антиканцерогенен ефект, стимулира значително имунната система, регулира нивата на холестерола и кръвната захар и понижава кръвното налягане.Този хормон може да Ви помогне да редуцирате излишните мазнини, а също така спомага изграждането на мускули. При здравите възрастни естествените нива на ДХЕА са най-високи към 20-25-годишна възраст и след това постепенно намаляват. Това е моментът, в който си струва да започнете приема на продукта DHEA.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ, ДОКАТО НЕ СТАНАЛО КЪСНО!

ТЕЛЕФОН: 0888 880 З52 или 0896 790 799


Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула до 3 пъти дневно.

Опаковка: 90 капсули

Състав:

san-dhea-90caps-iimg

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Микронизирана DHEA 50 mg
5 SAN DHEA 50 мг 90 капсули
Най-Добрия тестостеронен стимулатор, който преди всичко е полезен за организма.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN DHEA 50 мг 90 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN DHEA 90 капсули
  • Наличност: В наличност
36.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359